آخرین اخبار

روستایی که می تواند مقصد نو از گردشگری باشد/تصاویری زیبا از کوچه باغ های “الگن”

وقتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد صحبت از لزوم توجه به بوم گردی به جای سرمایه گذاری های سنگین برای ساخت هتل ها و برخی امکانات ظاهر فریب با عنوان زیرساخت های گردشگی ،می کرد ، شاید چنین به ذهن متبادر می شد که استاندار چندان توجهی به بحث گردشگری ندارد اما با گشتی در جای […]

اشتراک گذاری
07 April 2018
کد مطلب : 16639
وقتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد صحبت از لزوم توجه به بوم گردی به جای سرمایه گذاری های سنگین برای ساخت هتل ها و برخی امکانات ظاهر فریب با عنوان زیرساخت های گردشگی ،می کرد ، شاید چنین به ذهن متبادر می شد که استاندار چندان توجهی به بحث گردشگری ندارد اما با گشتی در جای جای مناطق روستائی کهگیلویه و بویراحمد تازه متوجه می شویم که چه پتانسیل هایی در این استان وجود دارد اما متاسفانه مغفول مانده است. پتانسیل هایی که برای فعال نمودن آن ها نه نیازی به هزینه های سنگین وجود دارد و نه خبر از رانت و انحراف در تسهیلات در آن به چشم می خورد.
بسیاری از روستاهای کهگیلویه و بویراحمد ، با توجه به بکر و دست نخورده ماندن بافت قدیمی آن ها به همراه برخی اقدامات مانند سنگ فرش نمودن کوچه ها و کوچه باغ ها و یا مرمت آثار تاریخی ، به راحتی و با سرمایه گذاری های اندک و مدیریت شده می تواند تا حدودی به اشتغال مناطق روستایی کمک کند.
 روستای “الگن” یکی از این دست روستاهای استان است که از پتانسیل های خوبی برای رونق بوم گردی و همچنین جذب گردشگران در فصول گردشگری حصوصا ایام نوروز است.
هم در بحث بوم گردی و هم در بحث گردشگری ، فرهنگ بالا و میهمان نوازی مردم این روستا در کنار جاذبه های طبیعی و آب و هوا و چشمه ای زیبا در کنار روستا به همراه کوچه ها و کوچه باغ های سنگ فرش با درختانی سرسبز و سربه فلک کشیده جذابیت خاصی برای گردشگران ایجاد کرده است.
در ورودی کوچه باغ های این روستا با تندیسی از یک انار روبرو می شوید که آب چشمه روستا هم بوسیله شبکه سیمانی انتقال آب ، از کنار آن می گذرد و همین تندیس انار به شما می گوید که غالب میوه باغ های روستای الگن انار است.
تصاویری زیبا از کوچه باغ های یک روستا / اشراف استاندار بر پتانسیل هایی مغفول برای بوم گردی
الگن را بیشتر بشناسیم
این روستا در منطقه چاروسا ۶۰ کیلومتری شهرستان دهدشت در استان کهگلویه و بویر احمد واقع شده است .جمعیت این روستا حدود هزار نفر بوده که اندازه نیمی از این جمعیت به شهرستانهای مجاور مهاجرت کرده اند.الگن به لحاظ آب و هوا شرایط بسیار مطلوب و مطبوعی داشته است که زمینه بسیار مناسبی را برای گردشگری فراهم ساخته است.چشمه زیبایی که در بالاتر از روستا و در قسمت شمالی آن جوشان است تصویری بسیار لذت بخش از یک روستای توریستی ترسیم کرده است .در فضای بین خانه ها و چشمه سار باغستان قرار دارد که غالب درختانش از نوع انار می باشند که به لحاظ کیفیت بی نظیر می باشد.زمینهای زراعتی آبی که در غرب آبادی قرار دارند خاک فوق العاده مناسبی داشته و همه ساله محصولات مختلفی (غالبا پیاز و گوجه فرنگی ) را به خارج صادر میکند.زمینهای دیم نیز در فضای اطراف روستا قرار دارند و از نوع جو و گندم می باشند.غالب مردم کشاورزند ‏ دامداری نیز رواج دارد‏. سطح فرهنگی قابل توجه‏ پایبندی به آداب و رسوم و تحصیلات بالای افراد به ویژه جوانان آن در دانشگاههای معتبر از این روستا محیطی مساعد برای مطالعات مردم شناختی فراهم آورده است.با همه ی اینها روستای الگن تا حدودی ناشناخته مانده است و در جایگاه در خورش نمی باشد. امید آنکه این مروارید گم شده راهش را بیابد و به جایگاهی سزاوار که در انتظارش می باشد نایل آید.
تصاویری از روستای الگن
برای دیدن در اندازه واقعی روی تصویر کلیک کنید

این مطلب بدون برچسب می باشد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *