آخرین اخبار

لزوم احیاء ۸۸ واحد صنعتی و معدنی در راستای اجرای شعار سال

به گزارش پایگاه خبری ۱۹ آبان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: احیاء ۸۸ واحد صنعتی و معدنی این استان می‌تواند به تحقق شعال سال مبنی بر جهش تولید کمک کند. «امیرتیمور موسویان» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا افزود: در شعار سال بر مبنای حمایت از اقتصاد مردمی، افزایش قدرت و […]

اشتراک گذاری
۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مطلب : 153835
لزوم احیاء ۸۸ واحد صنعتی و معدنی در راستای اجرای شعار سال

به گزارش پایگاه خبری ۱۹ آبان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: احیاء ۸۸ واحد صنعتی و معدنی این استان می‌تواند به تحقق شعال سال مبنی بر جهش تولید کمک کند.

«امیرتیمور موسویان» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا افزود: در شعار سال بر مبنای حمایت از اقتصاد مردمی، افزایش قدرت و توان اقتصادی امسال صبغه مردمی آن غالب است و اسناد برنامه توسعه‌ای نیز در این راستاست و در واقع حذف انحصارات اقتصادی و کاهش نرخ تورم و افزایش قدرت خرید مردم نیز که از اهداف برنامه ششم توسعه اقتصادی است در برنامه هفتم توسعه نیز باید استمرار داشته باشد.

وی اظهارکرد: مشارکت مردم وجه غالب شعار سال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» است که بسیار مهم بوده و در این راستا باید زمینه حضور حداکثری مردم با ایجاد مشوق های سرمایه گذاری و برآورده شدن انتظار آنها از برگشت سرمایه تامین می شود و در واقع باید مردم از مشارکتی که در تولید و افرایش و جهش آن وجود دارد منتفع و سودمند باشند و آثار اقتصادی آن مشخص باشد، در این راستا تسهیل قوانین و صدور مجوزها باید به سهولت انجام پذیرد و موانع سرمایه گذاری شناسایی و حذف شود و در نگاه به استان‌های کمتر برخوردار علاوه بر رفع موانع برای ایجاد سرمایه گذاری انگیزه ایجاد شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: تخصیص اعتبارات ویژه و نگاه به محرومیت زدایی و الزام به ایجاد صنایع مادر با توجه به آمایش سرزمینی توسط دولت با مشارکت و سرمایه گذاری هلدینگ‌های مهم و توانمند  بسیار مهم است.

موسویان تصریح کرد: اداره کل صمت استان از سال گذشته در تمام بخش‌های صنعتی، معدنی و تجاری برای سند توسعه استان برنامه‌ای را در افق چهار ساله آماده کرده و تمامی پتانسیل‌ها در هر شهرستان را باتوجه به آمایش سرزمینی ترسیم کرده است و براساس شاخص‌هایی مانند تامین مالی و اعطا تسهیلات و بهره مندی از زیرساخت‌های لازم برآورد ایجاد صنایع در زون های مختلف با اشتغال آن احصا شده است که این سند به منزله یک نقشه راه برای مسیر چهار ساله آینده می باشد که سرمایه گذار می تواند با اطلاعات کافی برای آن برنامه و استراتژی لازم را داشته باشد.

وی ادامه داد: در خصوص شعار سال نیز برنامه های عملیاتی به مجموعه وزارت صمت و استانداری اعلام گردیده و از ابتدای سال با ظرفیت شورای خانواده صمت برنامه‌های امسال رصد می شود و در هر بخش دیدگاه‌ها در این شورا مطرح و تصمیم سازی می شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: بررسی و برنامه‌ریزی برای احیای واحدهای راکد در دو بخش صنعتی و معدنی و برآورد میزان اعتبار برای برگشت به چرخه، برآورد میزان سرمایه ثابت برای ۲۲طرح نیمه تمام و پیش بینی اشتغال در صورت تامین منابع، برآورد تامین مالی سرمایه درگردش برای ۴۴۰واحد صنعتی و امکان سنجی میزان اشتغال آن در صورت تامین منابع و افزایش زمان برگشت تسهیلات از دیگر اقدامات در این زمینه است که پیشنهاد ما افزایش از یک سال به بازه زمانی سه ساله است تا اثر افزایش و جهش تولید در آن نمایان باشد.

موسویان تاکید کرد: برآورد برای احیاء ۵۰ واحد صنعتی که با تخصیص منابع می توانند به چرخه تولید برگردند و اشتغالزایی را نیز باعث شوند، برآوردهای لازم برای احیاء ۳۸معدن که باز می تواند به اشتغال در این بخش کمک کند و تخصیص‌های لازم و معاضدت از تخصیص اعتبار برای زیرساخت ۳۰معدن که ماشین آلات فرسوده دارند و می تواند به چرخه تولید و جهش تولید کمک کند، انجام شده است.

وی ادامه داد: علاوه بر این برای استفاده از ظرفیت‌های قانونی مانند ستاد تسهیل، شورای معادن و کارگروه تعامل که می تواند راهگشا برای رفع موانع تولید باشد برنامه های مدون تعیین شده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: پیگیری ویژه برای تداوم سرمایه گذاری در زنجیره ارزش نفت و گاز و پتروشیمی و احصاء تمامی ظرفیت‌های آن و استفاده از ظرفیت علمی صاحب نظران در این زنجیره برای جهش صنعتی استان، مشارکت اصناف و اتحادیه ها در تامین مالی با تشکیل صندوق مالی اصناف و مشارکت موثر در آن و پیگیری خروج صنوف آلاینده و مزاحم دارای آثار زیست محیطی از محدوده شهرها و ایجاد ظرفیت جدید برای استقرار سایر صنوف بخشی از برنامه ها در زمینه جهش تولید با مشارکت مردم است.

موسویان افزود: نکته مهم پیوست رسانه ای است که همواره این اداره کل به آن اعتقاد راسخ و عمیقی دارد و مشارکت مردم با تعامل با اصحاب رسانه که همواره نقش مهمی در توسعه همه جانبه در تمامی ابعاد توسعه دارند می تواند راهگشا و مهم باشد بنابراین مراتب اعلام آمادگی در این راستا اعلام می شود و اعتقاد راسخ بر این است که جهش تولید با مشارکت مردم و در کنار مردم بودن تامین می شود.

وی بیان کرد: سامانه ارتباطی ۱۲۴ نیز پل ارتباطی با مردم و در استمرار اجرای مشارکت مردمی است که در پایش عملکرد نیز بسیار مهم است.

ایسنا

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *