آخرین اخبار

ملت ایران مسیر عزت و اقتدار را با صلابت ادامه خواهند داد

فرمانده تیپ ۴۸ فتح کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نقش تعیین‌کننده مردم در تاریخ‌سازی نهم دی، گفت: ملت ایران با وجود چالش‌های موجود، همچنان بر آرمان‌های انقلاب استوار بوده و مسیر عزت و اقتدار را با صلابت ادامه خواهند داد. به گزارش پایگاه خبری ۱۹آبان ؛ از باشت، سردار حسن حکمتیان، در آیین بزرگداشت […]

اشتراک گذاری
۰۹ دی ۱۴۰۴
کد مطلب : 184848


فرمانده تیپ ۴۸ فتح کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نقش تعیین‌کننده مردم در تاریخ‌سازی نهم دی، گفت: ملت ایران با وجود چالش‌های موجود، همچنان بر آرمان‌های انقلاب استوار بوده و مسیر عزت و اقتدار را با صلابت ادامه خواهند داد.

به گزارش پایگاه خبری ۱۹آبان ؛ از باشت، سردار حسن حکمتیان، در آیین بزرگداشت حماسه نهم دی که در گلزار شهدای باشت برگزار شد، اظهار کرد: مردم ایران اسلامی با حضور عاشورایی و حماسه‌ساز خود در راهپیمایی نهم دی ماه سال ۱۳۸۸، یک نقطه عطف و تعیین‌کننده در تاریخ انقلاب اسلامی را به ثبت رساندند.
وی افزود: این روز، تجلی حضور آگاهانه و پرشور ملت برای بی‌اثر کردن نقشه‌های شوم استکبار جهانی و متحدان آنان در آن مقطع حساس بود.
سردار حکمتیان با تأکید بر اهمیت این رویداد تاریخی، عنوان کرد: مردم مؤمن و انقلابی کشورمان در روز نهم دی ماه سال ۱۳۸۸ با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی تجدید پیمان کردند، پیمانی که یادآور روزهای نخستین پیروزی انقلاب اسلامی و استقامت در مسیر آرمان‌هاست.
فرمانده تیپ ۴۸ کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه برای حفظ اسلام و دستاوردهای انقلاب، خون‌های زیادی از هموطنان ریخته شده است، تأکید کرد: ملت ایران تا پای جان برای حفظ دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایستادگی خواهند کرد.
وی با اشاره به راهبردی که بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی در سال ۱۳۴۲ ترسیم کردند، گفت: این قطار انقلاب با سربلندی و اقتدار به راه خود ادامه می‌دهد.
سردار حکمتیان در بخش دیگری از سخنان خود به توطئه‌های دشمن اشاره کرد و گفت: دشمنی با نظام جمهوری اسلامی ایران سخن امروز و دیروز نیست؛ دشمنان ایران اسلامی از همان سال‌های نخست پیروزی انقلاب اسلامی دست به هر نقشه‌ای زده‌اند.
این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: اگرچه مشکلات اقتصادی، بیکاری و چالش‌های دیگری وجود دارد، اما ملت ایران هرگز خون شهدا و نظامشان را با هیچ چیزی معامله نخواهند کرد و همچنان بر سر آرمان‌ها استوار خواهند ماند.

 



این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *