آخرین اخبار

داستان تکراری کتک‌کاری پرستاران یاسوج و دلیلی برای حادثه+فیلم

داستان تکراری برخورد با پرستاران در بیمارستان‌های کهگیلویه و بویراحمد به سریالی تکراری تبدیل شده که باید برای آن چاره‌اندیشی شود.

اشتراک گذاری
۱۱ آذر ۱۴۰۲
کد مطلب : 139985

به گزارش پایگاه خبری ۱۹ آبان به نقل از فارس ؛ داستان پر غم و غصه درگیری میان همراهان بیمار با پرستاران در استان کهگیلویه و بویراحمد مثنوی ۷۰ من است که پرداختن به آن در این وجیزه نمی‌گنجد.

پرستارانی که هر از گاهی مورد حمله همراهان بیمار قرار می‌گیرند و در مورد آخری اکنون پرستار یاسوجی حال خوشی ندارد.

صبح امروز بود که پیامی از یک راننده اسنپ که اتفاقاً روزی با او همسفر شدم و شماره همدیگر را برای روز مبادا گرفته بودیم و اتفاقا همسر او از پرستاران یکی از بیمارستان‌های یاسوج است روی گوشی همراهم آمد که نوشته بود: برادر جان یکی از پرستاران بیمارستان شهید جلیل یاسوج بد جوری مورد حمله یک همراه بیمار قرار گرفته اگر می‌شود گزارشی از آن تهیه کن.

بعد از آن بود که خانمی مضطرب تماس گرفت و چنین گفت که اگر می‌توانید سری به بیمارستان بزنید و حال همکار ما را هم جویا شوید و گزارشی تهیه کنید.

بعد از آن بود که به بیمارستان شهید دکتر جلیل رفتیم و دیدیم که معاون سیاسی امنیتی استاندار، مدیرکل امنیتی، فرماندار بویراحمد و رئیس دانشگاه علوم پزشکی و نماینده‌ای از دادستان در سالن بیمارستان به حرف پرستاران گوش می‌دهند پرستارانی که برای همکار خودشان دل در دلشان نبود و مضطرب بودند.

فیلم/ واقعیت درگیری‌های میان همراهان بیمار و پرستاران در استان از زبان یک پرستار

به گزارش فارس؛ در این بین یکی از پرستاران حق مطلب را ادا کرد و چنین گفت که شاید مشکل اصلی از سوی همراهان بیمار نباشد بلکه مشکل به کمبودهای بیمارستان برمی‌گردد که هیچ چیزی در این بیمارستان برای خدمات دهی به بیمار وجود ندارد.

پرستار جوان چنین می‌گفت که وقتی همراهان بیمار می‌بینند امکانات بیمارستان کم است همه را به پای ما پرستاران می‌نویسند و نمی‌دانند که در این بین مقصر ما نیستیم بلکه این تنها بیمارستان ترومای استان است که از داشتن کمترین تجهیزات و امکانات و وسایل محروم است.

البته قبل از آن در راهروهای بیمارستان جلیل و در بخش اورژانس باز هم شاهد درگیری لفظی میان همراهان بیمار با پرستاری بودیم که کار خود را رها کرده بودند.

به گزارش فارس در سال‌های اخیر متاسفانه در استان کهگیلویه و بویراحمد به دلیل سیاسی کاری‌های مفرط خط و خط بازی و بازی‌های تبلیغاتی و انتخاباتی آن دستگاهی که بیش از همه قربانی سیاسی‌کاری و خط بازی شده دانشگاه علوم پزشکی است.

وقتی در طول ۲ سال سه رئیس دانشگاه علوم پزشکی در استان کهگیلویه و بویراحمد برای باب میل آقایان… تغییر می‌کند نشان می‌دهد که سیاسیون و خط بازان هیچ دغدغه‌ای برای بیماران و پزشکان و همراهان بیمار و پرستاران در این استان ندارند.

وقتی سیاسیون و نمایندگان مجلس و افراد خط باز و جناحی دانشگاه علوم پزشکی را محل جولان نیروهای خود قرار داده‌اند و دیواری کوتاه‌تر از علوم پزشکی برای گماشتن و کاشتن نیروهای خود ندارند معلوم است که چنین مشکلاتی در دانشگاه به وجود خواهد آمد.

همگی به یاد داریم که در بیمارستان شهید جلیل یاسوج و در همان ابتدای راه اندازی چه گذشت نیروهایی که به صورت فله‌ای به کار گرفته شدند و سپس این نیروها بعد از ماه‌ها کار آن هم از نوع نظافت سخت از بیمارستان اخراج شدند چه مشکلات عدیده سیاسی در استان ایجاد شد و البته بیش از همه مشکلات روحی و روانی برای خانواده آن عده ایجاد گردید.

مسئولان وزارت بهداشت نمی‌خواهند و یا نمی‌دانند و یا اصلا نمی‌خواهند که بدانند در استان کهگیلویه و بویراحمد چه می‌گذرد همین رفتارهای سیاسی و خط بازی باعث شده که دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان‌های استان و مراکز درمانی به جای پرداختن به مشکلات روزمره وارد فاز سیاسی تبلیغاتی و انتخاباتی شوند و همین موجب گردیده که بیمارستان هیچ امکاناتی نداشته باشد و همراه بیمار نیز که مشکلات بیمارستان را می‌بیند دیواری کوتاه‌تر از پرستار ندیده به او حمله می‌کند.

 نتیجه‌گیری اینکه اگر دانشگاه علوم پزشکی استان کهکیلویه و بویراحمد را از ورطه سیاسی‌کاری و خط بازی و بازی‌های تبلیغاتی و انتخاباتی دور نگه دارند شاهد چنین مشکلاتی نخواهیم بود.

اما روی سخن با نمایندگان مجلس این است که دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد دستگاهی تخصصی و حساس است چرا که در این جا با جان مردم سر و کار دارند و هنگامی که همراه بیمار مشکلات را می‌بیند به حال بیمار خود می‌نگرد و معلوم است که دیواری کوتاه‌تر از پرستار نمی‌بیند و نتیجه کلی اینکه بنا به گفته این پرستار جوان دلیل اصلی مشکلات به کمبودهای بیمارستان برمی‌گردد که در هیاهوی سیاسی کاری‌ها به آن توجهی نمی‌شود.

پایان پیام/


این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *