آخرین اخبار
اشتراک گذاری
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸
کد مطلب : 28008

 

عبدالوهاب پورالحسینی از باغداران خواست باغ های خود را پایش کنند و در صورت مشاهده ملخ به جهاد کشاورزی گزارش دهند.

وی اظهار داشت: کار پایش و سمپاشی با همکاری کارشناسان پهنه جهاد کشاورزی،نیروهای بسیج، فرمانداری، منابع طبیعی و شرکت نفت گچساران در حال اجراست.

رئیس جهاد کشاورزی گچساران بیان کرد: ۴۰ هزار هکتار عملیات پایش و سه هزار هکتار مبارزه و سمپاشی از ابتدای شناسایی آفت ملخ در مناطق مختلف این شهرستان انجام شده است.

پورالحسینی گفت: با توجه به قدرت پرواز ملخ ها و امکان ورود به مزارع و باغ ها بهره برداران دارای ماشین آلات کشاورزی نیروهای دولتی را در مبارزه با آفت ملخ یاری کنند.

ملخ های مهاجر که بهمن ماه سال گذشته از کشور‌های حوزه شبه جزیره عربستان از جمله امارات، عمان و کشور عربستان وارد برخی استان های جنوب شرق کشور شده بود،تاکنون در برخی استان های کشور از جمله سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان، بوشهر، فارس، جنوب خراسان جنوبی، خوزستان،کهگیلویه و بویراحمد و حتی اردبیل و گلستان مشاهده شده اند.

کارشناسان می گویند: تخم گذاری هر ملخ که به صورت خوشه ای انجام می شود و در آینده منجر به تولید ۳۰۰ تا ۴۰۰ ملخ می شود.

ملخ های مهاجم تمام گیاهان زراعی، باغی و حتی علف های هرز را می خورند، این نوع ملخ قدرت پرواز بسیار زیادی دارد و در یک شبانه‎ روز می‎ تواند تا ۱۵۰ کیلومتر پرواز کند.

ملخ صحرایی از کشوری به کشور دیگر و از استانی به استان دیگر می تواند مهاجرت کند.

این نوع از ملخ ها در مسیر عبور خود با تغذیه از سبزینه های مختلف ازجمله جنگل ها، باغهای میوه، علوفه، غلات، صیفی و مراتع را از بین می برند و با توجه به قدرت تخریبی بالایی که دارند باعث قحطی در منطقه نیز می شوند.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *