آخرین اخبار

کشت های غیر مجاز باید ممنوع شود

مدیرکل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد گفت: حادثه های محیط زیستی در حال رخ دادن است و نمونه هایی از آن را طی این ماه در پایین تر از پل مختار مشاهده کرده ایم.

اشتراک گذاری
۱۰ شهریور ۱۳۹۷
کد مطلب : 20293

محسن جعفری نژاد اظهار داشت: این کشت‌های غیر مجاز عاملی برای تهدید این رودخانه محسوب می‌شوند که هم اینک نیز معضلات اجتماعی و اقتصادی برای جوامع محلی به وجود آورده است.

وی افزود: ضروری است که برنامه کشت برای سال آینده در کمیته اضطرار رودخانه بشار، به صورت کنترل شده تدوین و بر اساس حق آبه پایدار برای مسائل مختلف در حاشیه این رودخانه برنامه ریزی شود.

جعفری نژاد بیان کرد: کشت‌های غیر مجاز باید ممنوع اعلام شوند و تنها کشت‌های مجازی که بر اساس ظرفیت این رودخانه تعریف شده‌اند، صورت گیرد.

مدیرکل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: خشکسالی‌های پی در پی در این استان سبب شده که از این به بعد ظرفیت رودخانه بشار به عنوان یک رودخانه پایدار نباشد.

وی عنوان کرد: این رودخانه از سال‌های گذشته تاکنون به عنوان یک پتانسیل و ظرفیت بر اساس یک مدل توسعه‌ای دیده نشده ولی با شرایط حساس ایجاد شده نیاز است که تمهیدات لازم برای جلوگیری از خشک شدن این رودخانه اندیشیده شود.

الگوی ناپایدار برداشت شن و ماسه

مدیرکل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت که از دیگر عوامل آسیب های وارد شده به رودخانه بشار می توان به تغییر مسیر بستر های پل های رودخانه بشار زیر پل های بشار ۱ و ۲ اشاره کرد که سبب تغییر مسیر رودخانه بشار شده اند.

وی گفت: الگوی ناپایدار برداشت شن و ماسه و تخریب بر بستر رودخانه و برداشت های بسیار زیاد به طرق مجاز و غیر مجار نیز به این رودخانه آسیب های جبران ناپذیری وارد کرده است.

بر اثر برداشت های غیر مجاز و بی رویه آب از بستر رودخانه بشار یاسوج حادثه های زیست محیطی در مناطق پایین دست این رودخانه در حال رخ دادن است که در طی این ماه نیز در محدوده پل مختار یاسوج در رودخانه بشار یاسوج ده ها هزار قطعه ماهی و دیگر آبزیان تلف شده و از بین رفتند.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *