آخرین اخبار

گزارشی از دو دانشگاه در استان که حال و روز خوبی ندارند

شانزدهم آذر، روزی است که سه دانشجوی دانشگاه تهران در اعتراض به دخالتهای امریکا و انگلیس در امور ایران و سفر “ریچارد نیکسون” معاون رییس جمهوری امریکا به تهران، همراه دیگر دانشجویان بپاخاستند و سینه خود را آماج گلوله های رژیم پهلوی قرار دادند تا سندی دیگر از روح میهن پرستی، آزادی خواهی و استقلال […]

اشتراک گذاری
۱۶ آذر ۱۳۹۵
کد مطلب : 4610

شانزدهم آذر، روزی است که سه دانشجوی دانشگاه تهران در اعتراض به دخالتهای امریکا و انگلیس در امور ایران و سفر “ریچارد نیکسون” معاون رییس جمهوری امریکا به تهران، همراه دیگر دانشجویان بپاخاستند و سینه خود را آماج گلوله های رژیم پهلوی قرار دادند تا سندی دیگر از روح میهن پرستی، آزادی خواهی و استقلال طلبی فرزندان این مرزوبوم را برای همیشه در تاریخ ثبت کنند. این روز، روز دانشجو نام گرفته است.

به مناسبت روز دانشجو سری به دانشگاه پیام نور دهدشت زدیم تا آخرین وضعیت ظاهری و امکانات این دانشگاه را مورد بررسی قرار دهیم و از روی کنجکاوی  تمامی محیط دانشگاه را مورد بررسی قرار دادیم که شاهد سوژه هایی عجیب از محیط دانشگاهی بودیم که تاکنون در نوع خود جالب است.

دانشگاه پیام نور دهدشت بزرگترین مجموعه پیام نوری چهار شهرستان کهگیلویه بهمئی چرام و لنده است که بیش از ۲ هزار دانشجو در ۳۱ کد رشته در این دانشگاه تحصیل می کنند.

پایگاه خبری کهگیلویه

این دانشگاه با وجود پیشرفت هایی که در این چند سال از لحاظ امکانات داشته است اما هنوز ضعف های متعددی از سیستم آموزشی گرفته تا کمبود امکاناتی رفاهی و آموزشی که همین عوامل موجب کاهش دانشجویان این دانشگاه و عدم استقبال از کلاس های درسی شده است.

علی آذری رئیس دانشگاه پیام نور دهدشت تعداد دانشجویان این دانشگاه را بیش از ۲ هزار دانشجو عنوان کرد و این در حالی است که سید باقر کارگر رئیس اسبق این دانشگاه در یکی از آخرین مصاحبه خود تعداد دانشجویان این دانشگاه را بیش از ۳ هزار دانشجو عنوان کرده بود و این یعنی در یک سال گذشته تعداد دانشجویان این دانشگاه نزدیک به ۱۰۰۰ دانشجو کاهش یافته است.

 

پایگاه خبری کهگیلویه

این کاهش دانشجو علت های متفاوتی دارد و قطعا یکی از این علت ها نبود اساتید قوی و نبود امکانات رفاهی و آموزشی مناسب در این دانشگاه است نبود امکاناتی یا کج سلیقگی مسئولین دانشگاه که با یکبار مراجعه به این دانشگاه متوجه آن خواهید شد.

دانشگاهی که نزدیک به چند ماه است آبخوری های آن دچار مشکل شده اند و از هدر روی آب گرفته تا جاری شدن آب در محیط این داشگاه را همه از جمله رئیس دانشگاه شاهد هستند اما هیچ کدام از مسئولین این دانشگاه برای رفع این مشکل اقدامی انجام نمی دهند.

پایگاه خبری کهگیلویه

 

وقتی از علی آذری  رئیس دانشگاه پیام نور دهدشت دلیل درست نکردن فضای دانشگاه و آبخوری های این دانشگاه را سوال کردیم جواب داد: شما چرا این آلاچیق های زیبایی که در محیط دانشگاه گذاشته ایم را نمی بینید و به آبخوری ها گیر داده اید!

تصاویر این آلاچیق های زیبا را در پایین مشاهدا کنید!

پایگاه خبری کهگیلویه

پایگاه خبری کهگیلویه

دانشگاه پیام نور دهدشت دارای مساحت نسبتا خوبی است که در چند سال گذشته به دلیل استفاده نکردن از این محیط و ساخت محیط های مختلف دانشگاهی به محلی برای کاشت گندم شده است که البته به دستور رئیس دانشگاه امسال خبری از برداشت گندم در این دانگاه نیست.

پایگاه خبری کهگیلویه

اما نکته ای که بیشتر از همه در این دانشگاه  در آستانه روز دانشجو به چشم می خورد مجهز نبودن و وضعیت نامناسب نماز خانه این دانشگاه است که موجب شده است تا دانشجویان نماز خود را در حیاط این دانشگاه بخوانند این ضعف بزرگی است که  باید مسئولین این دانشگاه هرچه سریعتر برای آن فکری نو بیندیشند.

اهمیت قراردادن به فریضه نماز جماعت و مجهز بودن نمازخانه های دانشگاه باید بیشتر از همه به واسطه مسئولین امر مورد اهمیت قرار داده شود.

 

پایگاه خبری کهگیلویه

با وجود اینکه سالن برگزاری همایش از ضروریات یک واحد دانشگاهی است دانشگاه پیام نور دهدشت با گذشت بیش از یک دهه هنوز سالن اجتماعات ندارد و در دانشجویان این دانشگاه روز بزرگداشت دانشجو را در راهروی ساختمان آموزشی دانشگاه برگزار خواهند کرد.

در پایان باید گفت دانشگاه پیام نور دهدشت با چه هدفی ساخته شده است و اسم دانشگاه را به یدک می‌کشد؟ دانشگاهی که نه نمازخانه دارد نه سالن  همایش  و کنفرانس و نه حتی آبخوری. این دانشگاه از چیزهایی بی بهره است که هر دانشگاهی طبق استانداردها باید از آن بهره مند باشد.

 

پایگاه خبری کهگیلویه

دانشگاه پیام نور دهدشت غیر از مشکلات سخت افزاری و امکانات آموزشی حاشیه های بسیاری هم در سیستم اداری و هم در سیستم آموزشی خود دارد که در آینده در گزارشی به این مشکلات خواهیم پرداخت.

 

در پایان سخنانی از مقام معظم رهبری در باره اهمیت و جایگاه دانشگاه در کشور را بخوانید:

اهمیت دانشگاه، به قدر اهمیت آینده ی کشور است. اگر ما م خواهیم در آینده، یک کشور بزرگ، آباد، پیشرفته، مترقی، متمدن و دارای دو جناح مادی و معنوی باشیم، باید به دانشگاه بپردازیم؛ چاره ای نداریم. همه چیز ما باید علمی باشد. امروز بدون ابزار علم و بدون رؤیت علمی، نمی شود در دنیا قدم از قدم برداشت و موفق شد.

 

ما می توانیم به صورت قاطع ادعا کنیم که در نظر رهبر کبیر فقیدما، مسئله دانشگاه ها، جزو مسائل طراز اول برای انقلاب و کشور بوده است. یک وقتی در دیدار جمعی از مسئولان فرهنگی کشور ایشان فرمودند: مسئله جنگ، یک امر موقت است؛ در صورتی که مسئله مهم و ماندگار و اساسی ما، دانشگاه هاست. این، یک واقعیت است. دانشگاه که قوام اصلی آن به استاد و دانشجوست، حقیقتا پایه ای برای آینده کشور محسوب می شود./تصاویرتکمیلی

پایگاه خبری کهگیلویه

پایگاه خبری کهگیلویه

پایگاه خبری کهگیلویه

پایگاه خبری کهگیلویه

دانشکده صنعت و معدن چرام

دانشکده صنعت و معدن چرام که از مصوبات دور اول سفر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور قبلی کشور به استان کهگیلویه و بویراحمد بوده است، همچنان با گذشت چند سال از افتتاح و پذیرش دانشجو در چندین رشته از داشتن شرایط و امکانات لازم برای یک دانشکده بی بهره است و دانشجویان آن با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می کنند.

دانشکده صنعت و معدن چرام در زمینی به مساحت ۱۵ هکتار و با زیربنای  ۶هزار متر مربع احداث شده و دارای ۲۰کلاس درس و ۱۰ کارگاه و آزمایشگاه است و ظرفیت پذیرش ۷۰۰ دانشجو را دارد.

دانشکده صنعت و معدن شهرستان چرام در کنار معدن این شهرستان به‌ ویژه معدن فسفات این شهرستان، محور توسعه و تحوّل باشد و نقش مهمی در شکوفایی ظرفیت‌های منطقه ایفا کند.

واقع شدن دانشکده صنعت و معدن چرام در فاصله ای دور از مرکز شهر و نبود محوطه و دیوارکشی در اطراف آن سبب شده است تا اگر کسی بدون از اطلاع قبلی به آن نگاه بیندازد،فکر دانشگاه را هم نکند.

با تمام کاستی‌ها و نواقص این دانشکده در سال ۹۱ در سه رشته کارشناسی آمار، کاردانی عمران روستایی و مکانیک با ۴۰ دانشجو افتتاح شد که این امر سبب به‌وجود آمدن شور و شعفی در جوانان و تحصیل کردگان شهرستان چرام شد.

ثقفغععغفقیثثبلا

یکی از دانشجویان این دانشکده به مشکلات ان اشاره کرد و گفت:یکی از عمده ترین مشکلات ما نبود خوابگاهی مستقل و امکانات ارتباطی در ازجمله اینترنت در خوابگاهی است که سکونت داریم.

یکی از مسئولین در زمان افتتاحیه این داشگاه گفت:می بایست با همکاری همه جانبه مدیران اجرایی و نهادهای دولتی کهگیلویه و بویراحمد و شهرستان چرام کمبودهای این دانشکده هر چه سریعتر برطرف شود.

فرماندار سابق چرام نیز در ۲۲ شهریورماه ۹۱ از اجرای عملیات بازسازی و چمن کاری و نصب تابلو و زیباسازی محوطه دانشکده صنعت و معدن این شهر با اعتباری افزون بر ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد ولی تاکنون هیچ‌گونه تغییری در محوطه و دیوارکشی دانشکده به وجود نیامده است.

ثقبلغاعه

دانشجویی دیگر که با گوشی خود سرگرم بود در این رابطه اظهار داشت:ما از وضعیت حیاط و برخی دیوار کلاس های درسی ناراضی هستیم که به کاهش زیبایی و عدم پاکیزگی فردی می افزاید.

 

دانشجوی دیگری که اهل استان های جنوبی کشور است، می گوید: مشکلات دانشکده صنعت و معدن اینقدر زیاد است که ما فقط دعا می‌کنیم زودتر درسمان تمام شود تا به شهر خود برگردیم.

دانشکده ای برای آواز گنجشک ها

به دلیل ناتمام ماندن ساخت و سازها در این دانشکده بسیاری از سازه ها به محلی برای لانه گنجشک ها تبدیل شده است و می توان آواز گنجشک ها را به خوبی از لابه لای دیوارها شنید.

به سراغ امیر بهشاد رئیس دانشکده صنعت و معدن چرام رفتیم که در رابطه حیاط این دانشکده و همچنین بخش های نیمه تمام کلاسها  بیان کرد:انشالله بهسازی و دیوار کشی محوطه بیرونی از هفته بعد شروع خواهد شد و راجع به قسمت های نیمه تمام باید منتظر بودجه وزارت علوم باشیم.

قفغع

وی افزود:ما برای دانشجویان ساختمانی چهارطبقه تحت عنوان خوابگاه اجاره نموده ایم و همچنین تجهیزات گرمایشی را برایشان فراهم نموده ایم.

بهشاد به وضعیت اینترنت خوابگاه اشاره کرد و گفت:ما در تلاشیم که به فضل خداوند در همین هفته مشکل انترنت خوابگاه را حل نماییم.

ریاست دانشکده صنعت و معدن چرام درخصوص مستقل بودن این دانشکده عنوان داشت:دو هفته ای است که حرف مستقلی دانشکده صنعت و معدن گچساران و چرام از دانشگاه یاسوج مطرح شده،اما دوسال است که اعتبار و بودجه ی این دانشکده بصورت مستقل تخصیص داده می شود.

وی درخصوص اینترنت و فیبر نوری ساختمان دانشکده صنعت و معدن چرام تصریح کرد:فضای فیبر نوری به علت وجود مشکلاتی همچنان راکد است؛ همچنین طی نامه نگاری هایی که صورت گرفته،صدور مجوز های لازم در این رابطه بی جواب مانده است.

یبلاتنم

گفتنی است که از دیگر حاشیه ها درخواست دانشجویان از مسئولان استانی و شهرستانی برای رفع مشکل اینترنت دانشکده و همچنین محوطه سازی و دیوار کشی دانشکده بود که بارها با اصحاب رسانه و خبرنگاران درمیان گذاشتند و خواهان اطلاع رسانی این مشکلات شدند.

لازم ذکر است شهرستان چهار فصل چرام در جنوب غربی استان کهگیلویه و بویراحمد واقع شده است که افزون بر ۳۲۰۰۰ نفر جمعیت دارد و این شهرستان از نظر آب و هوایی دارای اقلید گرم و خشک است.

 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *