آخرین اخبار

دانشجو؛آنچه که هست تا آنچه که باید باشد

سطح مطالبات به قدری پایین است که در مناظرات دانشجویی به جای پرداختن به مسائل روز درگیر فضای کشور مثل : مفاسداقتصادی،حقوقهای نجومی،فقر و تبعیض،مبارزه با اشرافیت و سرمایه داری،عدالت اجتماعی و حتی استخدام های فله ای در استان به موضوعات تاریخ گذشته نظیر :دعوا و نزاع هایی چون برتری دولت گذشته و الان و تنش های سیاست بازی احزاب با هم

اشتراک گذاری
۲۶ آذر ۱۳۹۵
کد مطلب : 5296

در چندین سال گذشته شخصیت های مختلفی تخت عناوین و برنامه های متعدد با گرایشها و اندیشه های سیاسی از هر دو طیف اصول گرا و اصلاح طلب در محیط های دانشگاهی یا مراکز شهرستان گچساران حضور و سخنرانی نمودند ، که در بعضی از این مراسمات حواشی و اتفاقات پیرامونی مراسم از خود متن سخنرانی و اصل ماجرا مهمتر جلوه میکند که متاسفانه بعضی رفتارها در شان جریان های دانشجویی نبوده و نیست بطور مثال از پرتاب بطری آب و شعار و همهمه و سروصدا در سخنرانی شجاع پوریان تا برسد به مراسم ۱۶ آذر امسال که ابتدا با سروصدا بعضی حضار و بعد با ترک جلسه توسط جریان های حزب الهی
و بعداز آن انحراف افکار از ماجرای پلاکارد یک دختر دانشجو برای اعتراض به وضعیت اتوبوس و سلف سرویس دانشگاه به سمت اینکه اعتراض به جریان فتنه بوده است و…..
در ابتدا بعنوان یک عضو کوچک جامعه دانشجویی باید عرض کنم که دانشجو باید جریان ساز باشد و این جریان سازی از محیط دانشگاهی تبدیل به یک گفتمان بشود و تا درون جامعه عوام بسط پیدا کند…دانشجوی حزب اللهی و انقلابی باید سطح مطالعات و آگاهی خود را چنان بالا برده که ولو در جایی سخنران برخلاف جریان غالب فکری نظام و انقلاب هم صحبت کند باید با طمانینه و صحه صدر و آرامش با پرسشگری و نقد منطقی و علم گونه از آن سخنران و بصیرت دهی به حضار در جلسه به تفهیم و تحلیل انقلاب و موجودیت نظام و ولایت و رهبری بپردازد و فضای غالب جلسه را به سمت خود بکشاند .
امروزه دیگر اعتراض بی مورد و سروصدا کردن ترک جلسه و یا مطرح کردن سوالات دسته سوم و چهارم جاری کشور نشان از ضعف نظام فکری افراد و پایین بودن سطح آگاهی افراد دارد که این نه در مرام و اندیشه نیروهای حزب اللهی و انقلابی است و نه جریان های ارزشی و حزب الهی این نوع رفتار و منش را در ظرف خود جای میدهند.
مقام معظم رهبری :بنده دلم میخواهد این جوانان ما ، شما دانشجویان چه دختر و چه پسر و حتی دانش آموزان مدارس روی ریزترین پدیده های سیاسی فکر کنید و تحلیل بدهید.- دانشجو یک روشنفکر تمام عیار مسلمان است ، متدین است.
مقام معظم رهبری :سیاست زدگی و سیاست بازی به هیچ وجه مورد تائید نیست.اما سیاست گری و برخوردار شدن از قدرت فهم و تحلیل سیاسی نیاز مبرم دانشجویان و دانشگاه هاست .
مقام معظم رهبری :بنده طرفدار این هستم که جوانها در جریان مسائل سیاسی کشور قرار بگیرند و بتوانند تحلیل کنند. البته سیاسیکاری ،سیاست بازی و آلت دست این حزب و آن حزب برای جوان نمیپسندم.
و اما بعد درخصوص مناظره دو برادر دانشجو باید گفت : برادران کسی با مناظرات علمی و اندیشه محورانه مخالف نیست ولی مناظره ای که بیشتر شبیه متینگ های سیاسی انتخاباتی جریان های چپ و راست باشد و نه فضای عدالتخواهی و گفتمان سازانه.متاسفانه سطح مطالبات به قدری پایین است که در مناظرات دانشجویی به جای پرداختن به مسائل روز درگیر فضای کشور مثل : مفاسداقتصادی،حقوقهای نجومی،فقر و تبعیض،مبارزه با اشرافیت و سرمایه داری،عدالت اجتماعی و حتی استخدام های فله ای در استان به موضوعات تاریخ گذشته نظیر :دعوا و نزاع هایی چون برتری دولت گذشته و الان و تنش های سیاست بازی احزاب با هم.
برادران تریبون دانشجویی ، تریبون احزاب نیست که شما از آن بالا رفته و حرفهای حزب و جریانات سیاسی را تکرار کنید که بعضی از رجال آنها در پایین مجلس از این ایراداتان به وجد بیایند و کف بزنند ، نه ، دانشجو حریت دارد ، دانشجو اهل معامله و اهل خلاصه شدن در یک حزب نیست ، دانشجو اهل مبارزه است ، مبارزه با کج فهمی و انحراف و فتنه گری و اشرافیت و تبعیض و فساد.
در ادامه از تمامی دانشجویان عاجزانه خواهش و درخواست میکنم که یک دوره بازخوانی منویات و مطالبات و رهنمودهای مقام معظم رهبری در باب انتظارات از دانشجو ، فضای دانشگاهی و جوانان در حلقه های درون گفتمانی و درون تشکیلاتی خود برگزار کنید.

((آرمانخواهی یک انسان مستلزم صبر بر رنجهاست ، پس برادر خوبم برای جانبازی در راه آرمانها یاد بگیر که در این سیاره رنج صبورترین انسانها باشی….شهیدسیدمرتضی آوینی))
محمدشجاعی-دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت

این مطلب بدون برچسب می باشد.

یک پاسخ به “دانشجو؛آنچه که هست تا آنچه که باید باشد”

  1. عارف گفت:

    باسلام خدمت برادر ارزشی خودم.
    اگر می خواهیم در مقابل جبهه استکبار ایستادگی کنیم و به عزت و شرف شایسته نظام جمهوری اسلامی برسیم،نیازمند حفظ و تقویت تقوا در رفتارهای شخصی و عمومی خود هستیم.انحطاط نسلهای بعدی ایران ,ضایع کردن نماز و پیروی از شهوات سه عامل اصلی انحطاط و تضعیف ایستادگی و مبارزه است.در چنین شرایطی،کسانی که سست ایمان و شاید دارای گرایش های درونی به دشمن هستند،اظهار یأس و ناامیدی و خود کم بینی می کنند اما افراد دارای ایمان مستحکم،هر قدر هم شرایط سخت تر شود،با عزم و اراده قوی تر ایستادگی می کنند.
    اما سوالم از برادران عزیز به اصطلاح حزب الهی. چرا باید سخنران روز دانشجو سران فتنه را تطهیر کند؟این باید مطالبه گری دانشجو به خصوص حزب الهی باشد نه خروج بچگانه از سالن جلسه.برجام،ارتباط با امریکا،اقتصاد مقاومتی و اینده کشور از جمله مسائل مهمی هستند که تشکلهای دانشجویی و حزب الهی در جایگاه افسران جنگ نرم، باید مواضع انقلابی، مستدل و محکم خود را درباره آنها بیان کنند. متاسفانه سطح آگاهی سیاسی و دینی دانشجویان گچساران خیلی پایین است که دلیل ان دوری از قران و فضای مسجد می باشد. دفاع صریح و بدون تقیّه از نظام اسلامی یک اصل است.دشمن با تکیه بر کمبودها، نقصها و قصورها، انقلاب را کم ارزش جلوه می دهد و پیشرفتها و موفقیت ها را نادیده می گیرد که لازم است تشکلهای انقلابی این نامعادله را برهم بزنند.
    موضوع دیگر باب مناظره دو برادر خودم, نقلابی بودن مراتب و معیارهای مشخصی دارد. تقسیماتی همچون اصولگرا و اصلاح طلب و یا اصلاح طلب مدرن و اصولگرای سنتی، به هیچ وجه مهم نیست موضوع مهم، محتوا است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *