آخرین اخبار

مدیران کهگیلویه و بویراحمدی که از زنان بیزارند + تصاویر

کارگروه بانوان و خانواده کهگیلویه وبویراحمد در حالی امروز برگزار شدکه تنها دو مدیر استانی در این جلسه حضور داشتند.

اشتراک گذاری
۲۶ مهر ۱۳۹۵
کد مطلب : 2099

نشست کارگروه امور بانوان و خانواده ظهر امروز به ریاست فتاح محمدی معاون سیاسی امنیتی استاندار برگزار شد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد در ابتدای این نشست با انتقاد از عدم حضور مدیران‌کل دستگاه‌ها در نشست‌های امور بانوان گفت: ۲۸ مدیرکل دستگاه‌های اجرایی استان عضو کارگروه زنان هستند اما نسبت به جلسات بانوان بی‌توجه هستند و در این جلسات شرکت نمی‌کنند.

فریبا رحمان‌پورافزود: کارگروه امور زنان و خانواده تنها مرجع رسیدگی به مسائل و مشکلات زنان است و به دلیل اینکه ذیل شورای برنامه‌ریزی و توسعه است حضور مدیران در این نشست‌ها ضروری است.

جلسات امور بانوان و خانواده کهگیلویه و بویراحمد در طول سه سال اخیر بارها بدون حضور مدیران دستگاه های اجرایی این استان برگزار شده و با انتقاد تند مسئولان استانداری همراه بوده اما هیچگاه گوش مدیران به این حرف ها بدهکار نبوده است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: اگر روند جلسات کارگروه بانوان به همین منوال باشد برگزاری این نشست‌ها نتیجه‌ای نخواهد داشت.

رحمان‌پور تصریح کرد: با توجه به افزایش آسیب‌های اجتماعی لازم است مدیران در نشست‌ها حضور فعال داشته باشند.

وی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه احداث کلینیک‌های سلامت خانواده میان وزارت بهداشت و معاونت امور بانوان ریاست جمهوری گفت: طبق این تفاهم‌نامه کلینیک سلامت خانواده در استان احداث شود.

این مسؤول عنوان کرد: طرح توان‌افزایی اولیای دانش‌آموزان در معرض آسیب‌های اجتماعی هفته آینده در گچساران انجام می‌شود.

رحمان‌پور بیان کرد: تفاهم‌نامه‌ای میان امور بانوان و اداره‌کل زندان‌های استان جهت حمایت بین دستگاهی از زنان زندانی منعقد شده است.

وی تصریح کرد: مدیران عضو کارگروه بانوان و خانواده از بند زنان زندانی بازدید و از نزدیک با مشکلات زنان زندانی و خانواده آنها آشنا شوند.

فتاح محمدی معاون سیاسی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست بیان کرد: عدم حضور مدیران یک آسیب کلی است که در استان وجود دارد و تنها به کارگروه امور بانوان برنمی‌گردد بلکه مدیران در سایر جلسات شورای توسعه هم حضور ندارند.

وی عنوان کرد: عدم حضور مدیران‌کل استان در نشست‌ها بخشی به خاطر مشغله کاری و بخشی به دلیل عدم داشتن حس مسؤولیت پذیری کلی و تعهدی مدیران است که متاسفانه مدیران ندارند.

معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمدبا بیان اینکه بانوان محور اساسی برنامه های ما در استان هستند افزود: پرداختن به امور بانوان مهمترین راهبرد استان است که برای سالم‌سازی جامعه باید مورد توجه باشد.

در ادامه لیلا زاده باقری مشاور بانوان اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد دراین نشست با اشاره به عدم رضایت بانوان استان از وضعیت بیمارستان ها و کلنیک زنان  یاسوج گفت:وضعیت نامناسب بخش های زایشگاه بیمارستان های استان به خصوص بیمارستان امام سجاد یاسوج دارای مشکلات عدیده ای است که باید موردتوجه ویژه مسئولان استانی قرار گیرد.

وی افزود:تعداد متخصصان زنان و زایمان ساکن در مرکز کهگیلویه وبویراحمد پاسخگوی بیماران زیادی که از نقاط دور و نزدیک برای درمان به یاسوج می آیند نیست و باید برای افزایش تعداد متخصصان زنان و زایمان در استان تدابیری اندیشیده شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در این نشست با اشاره به اینکه توجه به سلامت زنان و مادران اولویت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد است، اظهار کرد: توجه به سلامت زنان و مادران در عمده کلینیک‌های استان مورد توجه است و احداث کلینیک ویژه بانوان باید در وزارت بهداشت بررسی شود.

رضا چمن بیان کرد: سال گذشته ۹ هزار و ۶۰۰ زایمان طبیعی و رایگان در سطح استان صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه  ۶۴ درصد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد را دانشجویان خانم تشکیل می‌دهد‌ گفت: ۵۷ درصد دانشجویان رشته پزشکی خانم‌ها هستند.

این مسوول با اشاره به مشکلات بخش زایشگاه بیمارستان امام سجاد(ع) گفت: بخش زایشگاه این بیمارستان بازسازی و تجهیز شده که کیفیت خدمات بخش زایشگاه بیمارستان امام سجاد بهبود خواهد یافت.

چمن بیان کرد: به زودی کلنگ بخش زایشگاه بیمارستان دهدشت به زمین زده می‌شود و عملیات احداث این بخش آغاز می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه بویراحمد بیان کرد: ۷ مرکز مشاوره قبل از ازدواج و ۱۰ مرکز تسهیل زایمان در استان وجود دارد و مرکز تسهیل زایمان دیشموک با اعتبار ۷۰۰ میلیونی وزارت بهداشت راه‌اندازی شد.

وی به کاهش چشمگیر مرگ و میر مادران باردار اشاره کرد و افزود: یکی از بهترین دستاوردهای اخیر حوزه بهداشت و درمان در استان کاهش مرگ و میر مادران بوده که تا قبل از سال ۹۲ میزان مرگ و میر بین ۷ تا ۱۲ مورد بوده، در سال های ۹۳ و ۹۴ بین ۳ و ۴ مورد بوده و در هفت ماهه امسال هم یک مورد مرگ مادر باردار اتفاق افتاده است.

این مسؤول خاطرنشان کرد: توسعه کمی و کیفی بخش زنان و زایمان در بیمارستان‌ها و کلینیک‌های استان در دست کار است که با افتتاح بیمارستان ۲۰۰ تخت خوابی یاسوج ارتقا خدمات بخش زنان و زایمان افزایش می‌یابد.

گزارش و عکس: مرضیه سادات غلامی

 منبع: ایل بانو

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *