آخرین اخبار

تکمیل پل ۱۵۴ متری تنگ سریز با ۵۰ میلیارد تومان اعتبار جدید

به گزارش پایگاه خبری ۱۹ آبان استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: پل تنگ سریز در محور یاسوج به اصفهان سال آینده افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد. یدالله رحمانی روز جمعه در بازدید از این پل که چند سالی است بلاتکلیف مانده افزود: پیشرفت فیزیکی این پل ۱۵۴متری که در جاده یاسوج به اصفهان قرار گرفته، […]

اشتراک گذاری
۲۸ دی ۱۴۰۳
کد مطلب : 168235
تکمیل پل ۱۵۴ متری تنگ سریز با ۵۰ میلیارد تومان اعتبار جدید

به گزارش پایگاه خبری ۱۹ آبان استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: پل تنگ سریز در محور یاسوج به اصفهان سال آینده افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد.

یدالله رحمانی روز جمعه در بازدید از این پل که چند سالی است بلاتکلیف مانده افزود: پیشرفت فیزیکی این پل ۱۵۴متری که در جاده یاسوج به اصفهان قرار گرفته، ۵۰ درصد است.

وی اظهار کرد: از ۷۴ میلیارد تومان اعتبار اولیه این پروژه، ۶۶ میلیارد تومان تاکنون توسط پیمانکار هزینه شده و ۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل پروژه اختصاص یافت هزینه شده است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این پل به نقطه حادثه خیز تبدیل شده است، عنوان کرد: امیدواریم این پل که به دلیل کمبود اعتبار نیمه تمام مانده با اختصاص ۵۰ میلیارد تومان اعتبار جدید تا پایان سال آینده افتتاح و به بهره‌برداری برسد.

پل ۱۵۴ متری تنگ سریز در محور یاسوج به اصفهان سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد

همچنین محمد بهرامی، نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه گفت: پروژه پل تنگ سریز به یک پروژه قدیمی تبدیل شده که بدلیل کمبود اعتبار مانده است.

وی افزود: از آنجا که این پروژه در مسیر شمال به جنوب کشور قرار گرفته از اهمیت زیادی برخوردار است و معمولا در این نقطه به دلیل اینکه از دو طرف چهار خطه است و پل دو خطه است شاهد حوادث ناگوار و تصادفاتی هستیم.

به گزارش پایگاه خبری ۱۹ آبان، بهرامی اظهار کرد: اعتبار خوبی برای این پروژه پیش‌بینی شده که باید اداره کل راه و شهرسازی و پیمانکار جدی‌تر پای کار بیایند تا سال آینده شاهد افتتاح و بهره‌برداری از این پروژه باشیم.

پل ۱۵۴ متری تنگ سریز در محور یاسوج به اصفهان سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد

ایسنا

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *