آخرین اخبار

اختلاف مجمع نمایندگان استان بر سر معاونت های استانداری

گزارش ها حاکی از اختلاف بین نمایندگان استان بر سر معاونت های استاندار کهگیلویه و بویراحمد بالا گرفت.

اشتراک گذاری
۱۳ آذر ۱۳۹۶
کد مطلب : 13138

بحث بر سر گزینه های احتمالی معاونت های استاندار کهگیلویه و بویراحمد این روزها به عنوانی یکی از مهمترین مباحث مطرح شده در میان نمایندگان استان بوده که این امر باعث چانه زنی و اختلاف میان آنها شده است.

گزارشات دریافتی از منابع غیر رسمی حکایت از آن دارد که نماینده کهگیلویه که این روزها زیر فشار رسانه ها و افکار عمومی قرار دارد بر این باور است که یکی از معاونت های استانداری سهم کهگیلویه بزرگ است و انتصاب دو معاونت از یک شهرستان نمی تواند به توازن منطقه ای کمک کند.

گزارشات رسیده حاکی از رایزنی های نماینده کهگیلویه بزرگ با علی محمد احمدی بر سر گزینه های معاونت در استانداری دارد. اما انتخاب مدیران از دیگر مواردی است که این روزها نقل محفل شده است . هر چند که بارها تاکید کرده ایم نمایندگان به تفکیک قوا که در قانون اساسی آمده است پایبند باشند اما خبرهای دریافتی حکایت از تهیه لیست مدیران استانی و شهرستانی توسط نمایندگان استان دارد. به هر حال مردم انتظار دارند تعهد، تخصص و شایسته سالاری در گزینش مدیران مد نظر قرار گیرد و توسعه استان قربانی گروه بندی های کاذب سیاسی، قومی و قبیله ای و منطقه ای نشود.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *