غزل خداحافظی برای مشمولان قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان در کهگیلویه و بویراحمد/مردم با داشتن اطلاع دقیق از بازنشستگان شاغل در ادارات اعلام جرم کنند
قانون منع بکارگیری بازنشستگان در ادارات دولتی و سایر سازمان ها توسط رئیس مجلس به رئیس جمهور ابلاغ شد.
همان طور که رئیس بازرسی کشور گفت، دولت ظرف دو ماه وقت دارد با شناسایی افراد مشمول این قانون ظرف دو ماه برای تعیین تکلیف ادامه کار آنها در سازمان ها اقدام کند.
در کهگیلویه و بویراحمد نیز فرایند شناسایی مشمولان این قانون آغاز شده است.
مدیرکل مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در این باره گفت: قانون برای همه محترم و رأس امور است.
محمود مؤمن نسب گفت: قطعاً در استان به این قانون عمل شد، هرچند معتقدیم باید شأن و کرامت تجربه های گرانبهایی مدیرانی که داریم قدر بدانیم اما از طرفی قانون لازم الاجرا است و حتماً مطابق قوانین عمل خواهیم کرد.
وی خاطر نشان کرد: استاندار نیز نظرشان بر استفاده از مدیران بانشاط، جوان، علمی و توانمند است و از طرفی ایشان نیز قائل به رعایت شان و حرمت افراد می باشد.
بر پایه این گزارش، مسئولان کشوری به مردم نیز اختیار داده اند با داشتن اطلاعات دقیق از بازنشستگان شاغل در ادارات اعلام جرم کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
فرماندار گچساران با طرح جدید باید بازنشست بشه. البته اگر زر و زور و تزویر اجازه بده.