آخرین اخبار
اشتراک گذاری
16 مرداد 1397
کد مطلب : 19573

پیام تبریک شهردار باشت به مناسبت روز خبرنگار:

هفدهم مردادماه هر سال، یادآور کوشش خستگی ناپذیر و فداکاری بارز کسانی است که با سلاح قلم و ثبت تصاویر بی کم و کاست از دغدغه های همنوعان شان، در راه اعتلای روزافزون جامعه و رشد و توسعه همه جانبه گام بر می دارند و در این مسیر دشوار و پر فراز و نشیب، شجاعانه راه می پیمایند.  روز اندیشه سازان آگاه و دردمندی که در جهت تعالی افکار عمومی، روشنگری و آگاهی بخشی به جامعه تلاش می کنند.

بی شک خبرنگاران با آگاهی از حساسیت های رسالت خطیر و عظیم خبرنگاری، صادقانه گام در مسیر روشنگری، معرفت افزایی و بیان حقایق نهاده و در راه تحقق این رسالت سترگ و پیامبرگونه خویش، از هیچ تلاش و کوششی فرو گذار نبوده و نیستند.

بی تردید نگارش وقایع و انتقال اخبار به جامعه، مرهون نگاه کاوشگر پرچمداران متعهد و خبررسانان امین به عنوان وجدان بیدار و تصویرگر زمان خویش است که با بهره گیری از اندیشه و قلم خویش با نگاه پرسشگرانه، عشق به رسالت اطلاع رسانی را برای آرامش یک جامعه آگاه سرلوحه کار خود قرار داده اند و با انعکاس خدمات نظام اسلامی، زمینه مشارکت مردم را در راستای معرفی موقعیت راهبردی و جاذبه های بی نظیر فرهنگی ، تاریخی و قابلیت های ممتاز کهن شهرمان در سطوح استانی و ملی و حتی فرامنطقه ای فراهم می سازند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره  شهدای والا مقام  حوزه خبر و اطلاع رسانی بویژه شهید صارمی، فرارسیدن این مناسبت را به همه اصحاب رسانه و جامعه خبری تبریک و شادباش می گویم. امید آن که با اصل دانستن منافع جمعی و اهداف توسعه ای در رسانه ها و به حاشیه راندن مسائل فرعی، مسیر رشد و توسعه این خطه، بیش از پیش هموارتر شود.

لطف الله موسوی

شهردار باشت

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *