آخرین اخبار

کاهش بیکاری در کهگیلویه و بویراحمد از آمار تا واقعیت

مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد از کاهش قابل توجه نرخ بیکاری در استان خبر داد.

اشتراک گذاری
13 August 2017
کد مطلب : 10609

 

صابر مظاهری در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه براساس آمار فصلی نرخ بیکاری در استان به ۱۲ درصد رسیده است، اظهار داشت: در دولت تدبیر و امید میزان بیکاری در استان کاهش مناسبی داشته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به طرح‌های فراگیر این وزارتخانه‌ خاطرنشان کرد: شاهد کاهش نرخ بیکاری در استان هستیم.

وی با تاکید بر اینکه از سال ۹۳ تا کنون شاهد کاهش نرخ بیکاری هستیم، گفت: در سال ۹۵ نرخ بیکاری در استان از ۱۷٫۷ درصد  به ۱۳٫۳ درصد کاهش یافت.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد نقش ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در کاهش بیکاری استان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: به طور قطع طرح‌های این چنین سبب پایداری اشتغال است.

وی خاطرنشان کرد: باتوجه به طرح کارورزی، طرح اشتغال فراگیر و طرح تعاون روستا زمینه اشتغال زایی در استان به ویژه مناطق محروم فراهم می‌شود.

مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: قفل بیکاری و اشتغال با کلید صنایع کوچک و متوسط باز می‌شود و بدون شک این طرح‌های صنایع در استان ما ظرفیت مطلوبی برای اشتغال جوانان است.

 این آمارها که نه از خود بیکاری و تنها از  کم شدن نرخ افسارگسیخته بیکاری در استان حکایت دارد خوب است اما در اینجا ذکر چند نکته حائز اهمیت است:

* خوب است اداره کار آماری از بیکاران استان ارائه بدهد و اقداماتی که در چند سال اخیر صورت گرفته و در نهایت آمار بیکاران در پایان دولت تدبیر در استان را برای مردم اطلاع رسانی کند

* اشاعه چند باره خبرهایی از کاهش چشمگیر نرخ بیکاری تنها اقدامی فرار به جلو برای کاهش انتقادات است، و مردم شاید تعریفی از این واژه تخصصی ندانند اما آنچه در واقعیت لمس می کنند وضع نا به سامان بیکاری در استان است

* اداره کار باید روشن کند در زمینه کارآفرینی چه اقدام شاخصی برای استان انجام داده است و چند کارآفرین را حمایت کرده است و از قبل آن چقدر شغل ایجاد کرده است؟

*ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که اداره کار از موفقیت آن می گوید تا کنون کدام موانع را از پیش روی صنعت استان برداشته است؟ کدام منابع و تسهیلات را در اختیار فعالان اقتصادی گذاشته است و عملا کدام واحدها را به چرخه فعالیت واقعی و نه کاغذی برگردانده است؟

چطور است که مدیرکل کار از کاهش بیکاری در استان خبر می دهد و مدیر سازمان برنامه بودجه از افزایش بیکاری در گچساران خبر می دهد و این در حالی است که در این چند سال عمده استخدام های دولتی شامل مناطق مختلف استان جز مرکز استان بوده است و در این چند سال نیز در بخش خصوصی هیچ کارخانه ای راه اندازی نشده است و وامی به آن صورت نیز به متقاضیان داده نشده است.

این کاهش بیکاری در استان و آن افزایش بیکاری در گچساران این نگرانی را ایجاد می کند که این آمارها واقعیت عینی نداشته و صرفا برای تخصیص های بودجه ای اعلام شده باشد.

به مدیران استانی باید گفت این خوب است که بیکاری کم شود اما وقتی کم نشده گفتن آن باعث کاهش توجه به جوانان بیکار استان توسط مسئولان کشوری می شود و این خود ظلم دیگری است.

 مردم آمار واقعی را در کوچه و بازار و در واقعیت می بینند و آنچه امروز در کهگیلویه و بویراحمد شاهدیم حجم عظیم بیکارانی است که به واسطه صنایع تعطیل، بی مهری همان صنایع فعال در پرداخت حقوق و مزایا و بعضا بهره کشی از کارگر، عدم استفاده از ظرفیت های گردشگری و تفریحی و عدم ارائه تسهیلات مناسب به جویندگان کار است که امیدواریم در این زمینه آماری به مردم داده شود.

گفتنی است  استان های لرستان و کهکیلویه و بویراحمد دارای بالاترین درصد بیکاری کشور هستند و به اصطلاح بیکارترین استان های کشور محسوب می شوند.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *