آخرین اخبار

تفاوت عملکرد دو نماینده کهگیلویه و بویراحمدی درباره رشد نیروهای بومی+ عکس

روز گذشته خبری از نماینده گچساران و باشت منتشر شد. تاجگردون در گفتگو با ایلنا پیرامون گزینه مناسب شهرداری تهران بدون نام بردن از افشانی، به مقایسه مرعشی و نجفی پرداخته و مرعشی را مناسب تر دیده است. این موضع از آنجا جای تعجب داشت که پس از سال ها فردی از استان کهگیلویه و […]

اشتراک گذاری
04 مرداد 1396
کد مطلب : 9999

روز گذشته خبری از نماینده گچساران و باشت منتشر شد.

تاجگردون در گفتگو با ایلنا پیرامون گزینه مناسب شهرداری تهران بدون نام بردن از افشانی، به مقایسه مرعشی و نجفی پرداخته و مرعشی را مناسب تر دیده است.

این موضع از آنجا جای تعجب داشت که پس از سال ها فردی از استان کهگیلویه و بویراحمدی در قامت شهردار ابرشهر تهران مطرح می شود و در بین سی چهره نامدار ملی موفق می شود 14 رای موافق از بین 21 رای را کسب کند که در نوع خود پدیده و قابل افتخار است.

اگر بدانیم که رای افشانی از شریعتمداری، بیطرف و مهرعلیزاده بالاتر بوده بیشتر به اهمیت ماجرا پی خواهیم برد.

از آنجایی که بسیاری از گزینه ها انصراف خود را اعلام کرده و مرعشی خود بیان داشته با نجفی رقابت نخواهد کرد بنابراین رقابت میان نجفی – افشانی یا مرعشی – افشانی خواهد بود.

در حالی که افشانی مشغول تهیه برنامه خود برای شهرداری تهران برای ارائه به اعضای شورا است، تاجگردون به عنوان هم استانی وی بدون حتی نام بردن از افشانی، مرعشی را بهترین گزینه می داند.

قضات درباره این رفتار را به مردم واگذار می کنیم.

در سویی دیگر محمد علی وکیلی است که او البته نماینده تهران است و در روزنامه خود یعنی ابتکار وقتی که قرار است گمانه زنی های کابینه را منتشر کند، به لیاقت و توانمندی هم استانی های خود با وجود انتقاداتی که به او شده و خواهد شد توجه ویژه می کند.

وکیلی از تقوی نژاد، غریب پور، هاشمی، تاجگردون و افشانی به عنوان افراد مطرح شده برای وزارت خانه ها در صفحه اول روزنامه خود نام می برد و مشخص است که پشت پرده نیز در راستای تحقق این امر تلاش ها بسیار انجام داده است.

مشکل عدم توسعه یافتگی این دیار نگاه تنگ نظرانه است و تا زمانی که برای هم نردبان نگیریم وضع همین است

وکیلی نشان داد میتوان مرز های سردسیری گرمسیری را جابجا کرد و افق نگاه را از شهرها و مناطق بیرون برد

چه خوب بود که تاجگردون از نفوذ و “کسی بودن خود در تهران” برای هم استانی هایش خرج می کرد و با وکیلی برای توسعه انسانی این دیار هم گام می شد

قضاوت با شما.بویرنیوز

این مطلب بدون برچسب می باشد.

یک پاسخ به “تفاوت عملکرد دو نماینده کهگیلویه و بویراحمدی درباره رشد نیروهای بومی+ عکس”

  1. شهروندگچسارانی گفت:

    تاجگردون فقط دنبال رانت هستش توی مجلس.
    مجلس را با بازار اشتباه گرفته و با همه چیز معامله میکنه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *