درسهای انتخابات شورا شهر برای جوانان
انتخابات شورای شهر با همه ی التهاب ها و شور و هیجانهایش به پایان رسید. تقریبا بیش از یکماه همه نامزدهای شورای شهر بطور جدی فعالیت کردند . از برگزاری مکرر جلسات خانگی تا میتینگهای انتخاباتی و اصرار و فشار به دوستان و آشنایان، از فاتحه خوانی رفتن دسته جمعی تا تبلیغات در عروسی […]
انتخابات شورای شهر با همه ی التهاب ها و شور و هیجانهایش به پایان رسید.
تقریبا بیش از یکماه همه نامزدهای شورای شهر بطور جدی فعالیت کردند .
از برگزاری مکرر جلسات خانگی تا میتینگهای انتخاباتی و اصرار و فشار به دوستان و آشنایان، از فاتحه خوانی رفتن دسته جمعی تا تبلیغات در عروسی ها …
حجم گوشی ها به خاطر هجوم مطالب واتس اپی درحال انفجار بود که کانالهای متعدد تبلیغاتی نفس شهروندان را گرفت. شهروندان هر روز صبح شاهد ورود اجباری به چندین کانال تبلیغاتی نامزدهای شورای شهر میشدند.
بعضی ها پا را فراتر گذاشته با ساختن یک صحفه اینستا و قرار دادن چندین عکس سلفی با نماینده یا عکسهای سلفی در دشت و کوهستان به عنوان رزومه کاری خود و لایکهای اجباری فالورهای بیچاره دچار غرور کاذب شده و خود را نفر اول فرض میکردند.
جوانانی با انرژی بالا و رزومه نه چندان قوی با عکسهای فتوشاپی و با القاب و عناوین مختلف آنقدر در تعریف و تمجید از خود کوشیدند که خودشان باورشان شد که کسی هستند ولی مردم باورشان نشد.
هرچه پول داشتن هزینه کردن چند نفر از این جوانان که پا به پای نامزدهای ثروتمند و بزرگسال از شامهای چند ده میلیونی دریغ نکردند و هزینه دهها میلیونی پوستر و حتی روز انتخابات با کارت شارژ هم آمدند ولی مورد قبول واقع نشدند.
از مسایل جالب در روز انتخابات حمله ور شدن دختران و پسران بزک کرده با تراکت های کوچک که نام کاندیدای مورد حمایت خود را بزور در جیب و چشم رای دهندگان میکردند. و مانع انتخاب عقلانی و آزاد و منطقی انها میشدند البته این اصرار و اجبار تا نزدیک دستگاه رای گیری هم رسیده بود.
قبولی یک جوان تحصیل کرده و با معلومات که هم کارمند نفت بود و هم مدرس دانشگاه ،از لحاظ ادب و اخلاق نمونه بود و از چهار سال قبل با برنامه شروع به فعالیت کرد. و با همین معلومات و ادب همه بزرگان طایفه خودش را متقاعد به حمایت از خودش نمود و نهایتا پیروز انتخابات شد میتواند بعنوان الگو برای سایر جوانان قرار گیرد.درسهای این انتخابات برای جوانان و حتی بزرگسالان اینست برای ورود به شورا و کسب اعتماد مردم اول مدارک عالیه از دانشگاه های معتبر و تخصص و معلومات بالا و مرتبط شورا. دوم بیان قوی و رسا چرا که مهمترین راه ارتباطی انسان کلام و بیان است و کسی که بیان ضعیفی دارد چگونه میتواند بعنوان نماینده از حقوق مردم دفاع کند .سوم اخلاق نیک و مردمداری نه در ایام انتخابات بلکه از چهارسال قبل. چهارم رزومه قوی چه به لحاظ علمی چه به لحاظ مدیریتی. پنجم متقاعد کردن اکثر بزرگان طایفه به حمایت .طوایفی که بیش از یک کاندیدا دارند معمولا نتیجه نخواهند گرفت. فردی که در طایفه خودش محبوب نیست معمولا برای دیگران هم محبوب نخواهد بود.
ششم. ارایه برنامه عملی برای توسعه و پیشرفت شهر نه پرداختن به شعارهای غیرواقعی.
اینها از جمله الزامات قبولی در شورا هستند.
بهرحال کاندیداهای محترم شورای شهر علی الخصوص جوانان بجای صرف دهها میلیون هزینه جهت تبلیغات کاذب و بی هدف و بی برنامه وارد شدن به عرصه انتخابات ،این هزینه را اول صرف تحصیل در زمینه های مختلف مدیریت شهری اعم از اقتصاد شهری. توسعه پایدار شهری. جامعه شناسی شهری .زیباسازی ساختار شهری. فرهنگ و اجتماع و معزلات شهری و … کنند مواردی که متاسفانه کمتر کاندیدایی حتی چند جمله ای در مورد آنها مطالعه داشته و حتی اگر آزمون ورودی خیلی ساده برای کاندیدا شورا برگزار کنند همگان اعتقاد دارند که کمتر از انگشتان دو دست از فیلتر امتحان عبور خواهند کرد. ولی متأسفانه همه ادعای توسعه شهر را دارند آنهم با شعار نه برنامه و مطالعه.
متاسفانه کسانی کاندیدای شورا میشوند که با کتاب و مطالعه بیگانه هستند و اگر جزوات ساده دانشگاه های عملی کاربردی را نادیده بگیریم در چند ساله اخیر تقریبا هیچ کتابی نخوانده و میزان مطالعه آنها به صفر میل میکند.
بهرحال آقایان و خانمهای عزیز.
بدون مطالعه نمیشود عمران و سازندگی ایجاد کرد با کارت شارژ و شام و نهار انتخاباتی و پوسترهای فتوشاپی که چهرها را بطور غیر واقعی زیبا میکند، توسعه ایجاد نمیشود.
بجای اینکه وقت گرانبهای مردم و خودتان را بگیرید دنبال مطالعه باشید شاید با مطالعه چند کتاب در سال ، دیگر کاندیدا نشدید و فضایی سالم و علمی برای حضور متخصصان فراهم نمودید …
به امید روزی که مردم بر اساس شایستگی و تخصص انتخاب کنند نه بر اساس شام و شارژ و قوم گرایی زیرا همگان اعتقاد داریم که خروجی این مسایل عمران و آبادانی برای شهر نخواهد بود.
اشکان محمدی مدرس دانشگاه علمی کاربردی
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید