آخرین اخبار

تصفیه خانه دوگنبدان به سرانجام رسید

تصفیه خانه فاضلاب شهر دوگنبدان با ظرفیت ۱۲ هزار و ۵۰۰ هزار مترمکعب در شبانه روز بهره برداری شده است

اشتراک گذاری
14 اردیبهشت 1396
کد مطلب : 9198

 

استاندار کهگیلویه و بویراحمد درآئین بهره برداری از تصفیه خانه شهر دوگنبدان که با حضور وزیر نیرو، نماینده مردم شهرستان های بویراحمد و دنا، نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت، جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، اظهار داشت: که عملیات اجرایی این طرح از سال ۱۳۸۲ آغاز شد اما تا سال ۱۳۹۲ اجرای این طرح به دلیل کمبود اعتبار متوقف بود.

سید موسی خادمی گفت: این طرح در ابتدای دولت یازدهم تنها ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی در فاز نخست داشت.

خادمی افزود: که این طرح برای حفاظت از منابع سفره‌های آب زیرزمینی و حفظ سلامت عمومی مردم این شهر، صیانت از محیط زیست و استفاده بهینه از پساب‌های فاضلاب برای مصارف آبیاری فضای سبز اجرا شده است.

وی بیان کرد: که ۱۳۰ میلیارد ریال اعتبار برای ساخت تصفیه خانه شهر دوگنبدان هزینه شده است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: که ۴۶ کیلومتر شبکه جمع آوری فاضلاب، بیش از هفت کیلومتر خط انتقال و ۶ هزار انشعاب خانگی از بخش‌های مهم اجرا شده این طرح است.

خادمی عنوان کرد: تصفیه خانه فاضلاب شهر دوگنبدان با ظرفیت ۱۲ هزار و ۵۰۰ هزار مترمکعب در شبانه روز بهره برداری شده است.

وزیر نیرو در ادامه این آئین با اشاره به خدمات مطلوب دولت یازدهم در توسعه زیرساخت‌های تصفیه خانه‌ها فاضلاب، نیروگاه‌ها و شبکه‌های آب و فاضلاب کشوراظهار داشت: که خدمت بی منت به مردم از افتخارات مسئولان دولت تدبیر و امید است.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *