آخرین اخبار

کبنانیوز یار غار چه کسی هست/توبه فرمایان چرا خودتوبه کمتر می کنند؟

دلیل این اقدام رسانه ی استان را نمی دانم ولی خارج از اخلاق و منش و سواد رسانه ای دیدم آنهم با تحلیل های کورکورانه ای که این رسانه سودش را کجا می بیند خدا می داند؟

اشتراک گذاری
10 فروردین 1396
کد مطلب : 8708

محمد سروش نیا

آغاز سال یک هزار و سیصد و نود وشش را سال نیکی می دانم برای تغییر و تحول؛ عبور از یک وضعیت ایستا(ساکن) و کنش به سوی پویایی؛ فضای باز در چارچوب اخلاقی، انسانی و اسلامی.

حقیر چند ساعت مانده به تحویل سال با یادداشتی دردمندانه فارغ از جهت گیری های سیاسی؛ قبیله ای و هر گونه تعارف قلمی به سمت نماینده و مسئولین استان زده که از محرومیت و مظلومیت روستایی به نام توگبری غافل نباشند تا شاید تکلیفی که به عنوان یک شخص حقیقی بر دوش همه ی افراد جامعه می باشد را به نوبه ی خویش ادا کرده باشم.

در این یادداشت هم سعی بر آن دارم نقدهایم نه با بی پروایی همراه باشد نه با بی انصافی و نا با بی دقتی.

درست گفتم توگبری از محروم ترین و مظلوم ترین نقاط جغرافیای استان چهار فصلمان است.
توگبری واژه ای که مدتهاست تبدیل به تیرهای رسانه ای استان و حتی پایتخت کشورمان شده است.
پس از مدت ها و رسانه ای شدن از توگبری نماینده کهگیلویه(مهندس عدل هاشمی پور) با هیات همراه برای دومین بار در توگبری حضور یافت؛ سفر اولش را خالی از عملکرد مثبتی دیدم؛ می گویید نه!! نگاه کنید وضع همین است است که اکنون می بینید از نبود برق و روشنایی تا آب شرب برای بهداشت و آشامیدنشان.
اما با حضورشان برای دومین بار در این منطقه کمال تشکر را دارم؛ نتیجه ی حصول حضورش بعدها مشخص خواهد شد.
توگبری داستانی دارد به بلندای سفرنامه ناصر خسرو قبادیانی ولی با این تفاوت در اینجا با ناجوانمردی های بسیاری مواجه شده ایم به ویژه از رسانه های استان.

از هجوم ناجوانمردانه و تند رسانه ای چون کبنانیوز به دکتر سعید جلیلی نماینده مقام معظم رهبری در شورای امنیت تا عدالتخواهان استان و مردم مظلوم توگبری و تعریف و تمجید از اشخاص مد نظرشان؛ البته یادم نبود که در عرصه ی فحشای کلمات به سر می بریم.
دلیل این اقدام رسانه ی استان را نمی دانم ولی خارج از اخلاق و منش و سواد رسانه ای دیدم آنهم با تحلیل های کورکورانه ای که این رسانه سودش را کجا می بیند خدا می داند؟
اما خدمت این رسانه ی استان(کبنانیوز) بایستی یادآور شد که در توگبری نه بر آن بودیم که دنبال طعمه ای باشیم و نه عکسی برای یادگاری؛ شاید شما بلوغ فکری و رشد سیاسیتان تا این حد اکتفا کند اما عدالتخواه و عدالتخواهی یک مکتب است مکتبی فراگیر که با انقلاب اسلامی به ظهورش رسید؛ روزگاری که لیبرال ها از پایان تاریخ سخن می گویند و راست های سرمایه دار سیاسی استان عدالت و معنویت زیر چرخ خودروهای لوکس چند صد میلیونی خودشان و فرزندانشان له و لورده شده اند عدالتخواهی با فریاد ضد سرمایه داری تمام قد می ایستد؛ آن هنگام شما و رسانه ی خبریتان کجا بود؟

درخصوص اینکه اشاره به کمک نکردن دکتر جلیلی به پیرزن دست پینه بسته کردی فقط بگویم جای تاسف است برای تفکرتان و بس.
آنجا نه خبری از چک پول های پنجاه هزار تومانی بود و نه تزریق بود بر افکار مردم و شاید همین بینش کثیف سیاسی باشد که مردم را مطالباتشان دور کرده اند و عاقبت هم همین که می بینیم حضور مسئولین و رسانه هایی که تعریف و تمجید؛ چاپلوسی هایی که گاها صورت می گیرد و معلوم نیست رسانه هایشان حنجره مستضعفین است یا جای چاپلوسی برای آقایان کت و شلواری؟

فضای کثیفی به وجود آمده بایستی علاجش رو جست.
ویروسی که در کاسبان سیاسی و رسانه ها به وضوح مشاهده می شود و هر روز وسعتش را دامنگیر دیگران می کند.
افرادی که خویش را مدعی اصول و اصلاح می دانند و خویشان با شخصیت های سرمایه دار می چرخند.

………………
در پی انتشار گزارش خبری بازدید نماینده محترم کهگیلویه بزرگ در مجلس از منطقه محروم توگبری چرام، برخی رسانه های استان، ضمن تشریح خبر ذکر شده، شیطنت ها و گزاره های غیر حرفه ای را در متن گزارش اشاره ای داشتند که در ادامه ضمن طرح این نوع مواجهه ی غلط و غیر حرفه ای، بدان ها پاسخ خواهم داد‌.

«توگبری که نماد محرومیت استان شده سالهاست طعمه خوبی برای سیاسیون استانی و حتی کشوری شده به طوری که در ماه گذشته برخی از چهره‌های شاخص سیاسی کشور به میان آنها رفت و با گرفتن عکس یادگاری سفر خود را به اتمام رساند.»
«…نکته جالب اینکه همان پیرزنی که دست های زخمی و پینه بسته خود را نشان فلان مسئول می داد دیروز به وی گفتم آیا به شما کمکی کرد که متاسفانه جواب وی منفی بود تا نشان بدهد که بعضی ها  علیرغم شعارهای عدالتخواهانه بیشتر به دنبال عکس یادگاری برای روز مبادا هستند تا کمک به محرومان مظلوم توگبری چرام.»

این دو جمله ی ذکر شده، بخشی از متن گزارش خبری برخی رسانه های محلی از سفر دکتر جلیلی به منطقه محروم توگبری می باشد.

هدف اصلی جریان مردمی عدالتخواه استان کهگیلویه و بویراحمد از دعوت دکتر جلیلی به استان، شکستن عرف و کلیشه ی بی خاصیتِ ورود ِ صرفاً سیاسی عناصر اصواگرا و اصلاح طلب در سطح ملی به استان بدون هیچگونه ارتباطی با مردم و بویژه مناطق محروم و آشنایی با ظرفیت ها و آسیب ها بود.
فلسفه ی وجودی این حرکت از چند وجه قابل تبیین است.

دکتر جلیلی نماینده ی رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هستند و در سطح تصمیم گیری ها و تصمیم سازی های مملکت اثرگذارند و این فرصت برای نخستین بار در تاریخ سیاسی و فرهنگی استان مهیا شد که مسئولی در چنین سطحی از اثرگزاری به مناطق محروم استان بروند و از نزدیک با مسائل و مشکلاتشان آشنا شوند‌.

از جهتی دیگر،کمیته مردمی استقبال از دکتر جلیلی یکی از اهداف اساسی را در این سفر تحریک و تقویت روح مطالبه گری و پرسشگری از مسئولین در شهرستان ها و عمق روستاهای محروم ‌‌می دانست تا فرهنگ سیاسی مردم در چنین بسترهایی رشد و نمو بیشتری پیدا کند.

از مهمترین اهداف و همچنین دستاوردهای این حرکت، بیداری مسئولین و نماینده مجلس برای آگاهی از وضعیت و مسائل چنین مناطق محرومیست. همانگونه که در حرکت کمیته ی محرومیت زدایی جریان مردمی عدالتخواه از روستای محروم رودسمه ی دیشموک و سپس آغاز مطالبه گری از مسئولین و آگاه بخشی حضوری و رسانه ای، نماینده محترم در مجلس و مسئولین محلی باز دیدی از روستای محروم رودسمه داشتند و حل مقطعی برخی از مشکلاتشان را دنبال کردند.

⭕️بنابراین به تعبیری دیگر نماینده ها و مسئولین محلی در پارادایم گفتمان سازی و جریان سازی عدالتخواهان حرکت کردند و در این زمین طراحی شده نقش آفرینی کردند.

⭕️حرکت و طرح مسأله و جریان سازی از عدالتخواهان، تکاپو و دنبال کردن مطالبات عدالتخواهانه از مسئولین‌.
ضمن تشکر از پیگیری های نماینده محترم پس از آگاهی بخشی و مطالبه گری عدالتخواهان، نقدی جدی بر روش کار ایشان وارد است که چرا پس از این بازدیدها به همراه مسئولین محلی، تحقق وعده های مسئولین را در یک زمانبندی مشخصی خواستار نیستند و باکلی گویی و کلی خواهی، مسیر حل سریع چنین معضلاتی را با اخلال مواجه می کنند.

⭕️مسئولین محلی نیز نباید منتظر حرکت های عدالتخواهان باشند تا به دردها و مسائل حوزه استحفاظیشان آگاهی پیدا کنند، بلکه خویشتن باید اِشراف کامل و لحظه ای از محرومترین مناطق تحت مدیریتشان داشته باشند.
و اما پاسخ به رسانه هایی که مطالب ذکر شده ی بالا را نابخردانه منعکس کردند:
اینکه شما از پیرزن عزیز توگبری سؤال می کنید که آقای جلیلی به شما کمکی کرده است، نشان از رخنه ی یکی از مهمترین آسیب های فرهنگی جامعه در ذهن و باور و عمل خبرنگار و رسانه ایست که بناست هادی و رشد دهنده ی جامعه باشد.!!!!
گویا شما تلقی کرده اید که باید با پرداخت وجه نقدی مشکلات روستا و پیرزن عزیز و ساده دل حل بشود؟؟ که البته وجود چنین فرهنگی در سطح جامعه ی محروم ما معلول همین عمل و بینش شما و‌برخی نخبگان سیاسیست که فکر و اندیشه و باور ملت را با تزریق پول و وعده های ژورنالیستی استحاله می کنید و مانع شکوفایی استعدادشان می شوید.

⭕️اوف بر این نگاه و طرز فکر سخیف و نازل.
حقیقتاً به عنوان عضوی از جامعه رسانه ای استان از وجود چنین عناصر رسانه ای مایه ی شرم و تأسف می کنم که فرهنگ سیاسی شیعه و اخلاق و کرامت انسانی مردم محروم را له کرده اید و برای مطامع زودگذر دنیا و بروز حسادت های سیاسی، قلم مقدس را وادار می کنید که ناصواب بر کاغذ بی زبان بنویسد.
اوف بر شما و دنیای پلیدتان‌.

سعید آتش بار

دبیر کمیته ی مردمی استقبال از دکتر جلیلی

منبع دنانیوز

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *