تفسیر تاجگردون از منع رهبر انقلاب از عدم حضور احمدی نژاد در انتخابات
تاجگردون نماينده مجلس و رييس کميسيون برنامه و بودجه با اشاره به اظهارات مشايي در کنفرانس مطبوعاتي اش مبني بر حمايت احمدي نژاد از بقايي و فعاليتهاي انتخاباتي احمدي نژاد، گفت: آقاي احمدي نژاد به صورت کل تمايل ندارد که از صحنه محو شود يا خودش، يا نيروهاي نزديکش و يا نيروهايي که در سايه دارد فعاليت هايي را خواهند داشت.
غلامرضا تاجگردون نماينده مجلس و رييس کميسيون برنامه و بودجه با اشاره به اظهارات مشايي در کنفرانس مطبوعاتي اش مبني بر حمايت احمدي نژاد از بقايي و فعاليتهاي انتخاباتي احمدي نژاد، گفت: آقاي احمدي نژاد به صورت کل تمايل ندارد که از صحنه محو شود يا خودش، يا نيروهاي نزديکش و يا نيروهايي که در سايه دارد فعاليت هايي را خواهند داشت.
وي تاکيد کرد: اينکه شوراي نگهبان تشخيص دهد آقاي بقايي رجل سياسي است يا خير، حرف ديگري است. اما استراتژي اين است که آقاي احمدي نژاد مي خواهد نقش و سهم داشته باشد ولو در ائتلاف با اصولگرايان و يا برهم زدن خيلي از بازي ها. سياست آقاي احمدي نژاد در اين خصوص کاملا مشخص است اما نمي دانم شوراي نگهبان چه تصميمي مي گيرد و چه اتفاقي مي افتد اما چيزي که مشخص است در مقايسه با کانديداهاي اصولگرايان، آقاي بقايي شايد خيلي بهتر از برخي از کانديداهاي اصولگرايان باشد.هم از نظر راي آوري و هم سوابقي که دارند.
اين نماينده مجلس در خصوص مضرات تعداد زياد افراد اصولگرا که خود را در رداي رياست جمهوري مي بينند، تصريح کرد: اين امر بيانگر اين است که خيلي از ما هنوز شان رياست جمهوري را نمي دانيم. در حاليکه کانديد شوراي شهر با کانديد رياست جمهوري تفاوت دارد.
تاجگردون يادآور شد: رييس جمهور مقام اول اجرايي مملکت است و کانديداي رياست جمهور بايد از يک طيف خود به خود، خودش را نشان دهد و بالا بيايد و نياز نيست خودشان را مطرح کنند بلکه مطرح هستند. مانند آقاي خاتمي، آقاي هاشمي و آقاي روحاني و از اين جنس افراد که خودشان را در طيفي مشخص مي کنند و بالا ميايند ونيازي نيست که خودشان را مطرح کنند. اين روش که هر کسي خودش را کانديدا معرفي کند و بگويد که من حاضر هستم کانديدا شوم از هر جناحي که باشد درست نيست و متناسب با شان رياست جمهوري نيست. خدايي ناکرده تعرض به شان کسي نباشد بلکه قامت رياست جمهوري را بايد در کشور حفظ کرد و به همين دليل قانون اساسي به اين موضوع دقت داشته و به همين دليل است که قطعا هم شوراي نگهبان بايد دقتش را بيشتر کند.
وي با اشاره به نهي ورود احمدي نژاد به صحنه انتخابات از سوي رهبر انقلاب، خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب تشخيص دادند که شايد حضور آقاي احمدي نژاد موجب سست شدن مجدد يکسري از بنيانها در کشور شود. به نظر بنده اطرافيان آقاي احمدي نژاد و طيف اصولگرايان به تذکر رهبري خيلي بيشتر دقت کنند. پديده اي مانند احمدي نژاد هر لحظه ممکن است در طيف اصولگرايان صورت بگيرد.
اين عضو فراکسيون اميد، خاطرنشان کرد: بجز بقايي افراد ديگري از طيف اصولگرايان هستند کسانيکه اين روزها حرفهايي از ۴ برابر کردن يارانه مي زنند و اعلام مي کنند که فساد را کاهش مي دهيم و.. آقاي احمدي نژاد با همين شعار مبارزه با فساد و دادن يارانه به مردم آمد اما نتيجه آن دوران، تقويت فساد و برهم ريختن اقتصاد کشور شد و متاسفانه همين شعارها در حال حاضر بار ديگر داده مي شود.
تاجگردون تاکيد کرد: بايد به فکر باشيم که رهبر انقلاب مدنظرشان عدم حضور شخص احمدي نژاد در انتخابات نبوده بلکه نگاهشان عدم حضور چنين ديدگاهي است.
وي همچنين در خصوص برنامه اصلاح طلبان براي مقابله با استراتژي اصولگرايان براي معرفي چند کانديدا و کشاندن انتخابات به دور دوم، اظهارداشت: وحدت اصلاح طلبان قطعا اتفاق خواهد افتاد و راه مقابله با اين اقدام وحدت است.
منبع: اعتماد
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بابا جمع کن.میخوای با احمدی نژاد کل کل کنی.
کسی نظرازتونخواست .بین این همه رئیس جمهورفقط اربای خودتودیدی ؟؟بقایی پدیده خواهدبودانشاءالله روحانی دودوره ای نخواهدشد .
عجب …عجبا ….اظهار نظر معامله گر حرفه ای جامعه سیاسی……آقای معامله گر به معاملاتت برس تو رو چه به اظهار نظر در مورد اشخاص سطح اول جامعه
جناب نماینده دولت و جناب معامله گر شما بهتره براتون تو مسائل مادی و معامله گری اظهار نظر کنید نه تو مسائل کله گنده مث انتخابات ریاست جمهوری اونم درباره ابر مرد سیاست جهان دکتر احمدی نژاد عزیز که حضور ایشان در صحنه در حقیقت یک تو دهنی محکم بود به شما و سرانجام چپاولگر شماا