نشستی فرهنگی با طعم بومی و محلی
در این نشست فرهنگی پذیرائی نیز با غذاهای بومی محلی انجام می گردد.

هشتمین جلسه فرهنگ وادب بومی استان در چایخانه سنتی مجتمع جهانگردی یاسوج برگزار شد. این جلسات سه شنبه شب ها ساعت هشت شب تا ده شب برگزار می شود.
در این نشست درباره تفاوت های فرهنگی بختیاری ها و قشقائی ها با مردم استان به بحث پرداخته شد.
همچنین درباره تفاوت نوع بافت گلیم(ریزبافت و درشت بافت) در مناطق ترک نشین مانند بیدزرد و مناطق بویراحمد نشین مانند جلیل بررسی هائی به عمل آمد.
در این نشست فرهنگی پذیرائی نیز با غذاهای بومی محلی انجام می گردد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید