بزرگ داشت قیام 19 آبان در مسجدشهیدان گچساران برگزار شد
مراسم بزرگداشت شهدای قیام 19 آبان سال 57 گچساران با حضور مسئولان و اقشار مختلف مردم در مسجد شهیدان این شهرستان برگزار شد.
همزمان با ۱۹ آبان سالروز قیام نوزده آبان سال ۵۷ مردم گچساران که در این روز شش شهید را تقدیم به انقلاب اسلامی کردند مراسم گرامی داشتی در مسجد شهیدان شهرستان گچساران برگزار گردید.
حجت الاسلام پرویز خواجه زاده روز چهارشنبه در آیین گرامیداشت شهدای قیام 19 آبان در شهر دوگنبدان اظهار داشت: 19 آبان 57 به دلیل تاثیر و انسجام آن یک رخداد استثنایی در منطقه جنوب کشور است به همین دلیل انتظار می رود متولیان امر این رخداد را به نام قیام 19 آبان مردم گچساران به ثبت برسانند.
وی گفت: وفاداری به ارزش های انقلاب اسلامی محور همدلی و همزبانی مردم ایران اسلامی در برابر دشمنان است.
امام جمعه موقت دوگنبدان با اشاره به سربلندی ملت ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی افزود: وفاداری به آرمان های امام راحل و شهدا رمز موفقیت های مردم ایران در عرصه های مختلف بوده است.
حجت الاسلام خواجه زاده بیان کرد: استقامت و بردباری ملت ایران در برابر حکومت استبداد پهلوی و پیروزی در جنگ تحمیلی تجلی همدلی و وحدت است.
وی تصریح کرد: ایران تنها کشوری بود که با پیروی از فرامین رهبرکبیر انقلاب اسلامی، پشتیبانی مردم و خون شهداء در برابر ابرقدرت های زمان خود مقاومت کرد.
وی با یادآوری نقش دانش آموزان، دانشجویان، طلاب، بازاریان و سایر اقشار در پیروزی انقلاب اسلامی تصریح کرد: استقامت و پایداری مردم کشورهای اسلامی در برابر حکومت های استبدادی تجلی موفقیت حکومت مردم سالاری دینی در ایران است.
وی با بیان اینکه اعتصاب آن زمان کارگران صنعت نفت گچساران کمر رژیم پهلوی را شکست افزود: امام راحل نمایندگانی را برای قدردانی به این شهرستان فرستاد و از عوامل تولیدکننده نفت در گچساران خواست تا به اندازه نیاز کشور نفت تولید کنند.
مردم انقلابی گچساران در روز 19 آبان 57 با دست خالی مقابل رژیم پهلوی ایستادند و 6 نفر از جوانان انقلابی این شهرستان در این روز به شهادت رسیدند.
شهادت شهدای حادثه 19 آبان 57 در مسجد شهیدان دوگنبدان تاثیر مهمی در شکل گیری انقلاب داشت.
امام جمعه موقت گچساران در این مراسم اظهار داشت: رخداد قیام 19 آبان 57 گچساران به دلیل گستره و انسجام و تأثیر آن یک رخداد استثنایی در منطقه جنوب است.
حجتالاسلام پرویز خواجهزاده عنوان کرد: به مسئولان برنامه و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی پیشنهاد میدهیم که نام این رخداد به قیام 19 آبان 57 گچساران تبدیل شود.
وی با اشاره به اینکه اقشار مختلف مردم در این قیام حضور داشتند، خاطرنشان کرد: در قیام مردم گچساران در 19 آبان 57، نجف بلادیان، مذکور پارسی، غریب پرویزی، محمد فراشبندی، حسین امینی و حسین کیامرثی به شهادت رسیدند.
امام جمعه موقت گچساران به اعتصاب کارکنان صنعت نفت گچساران در سال 57 اشاره کرد و افزود: این اعتصاب کمرشکن بود و یک تأثیر ملی داشت.
خواجهزاده با بیان اینکه پیشنهاد میدهم این مراسم بهتر است در سال آینده به عنوان کنگره استانی برگزار شود، عنوان کرد: پیشنهاد میدهم یک فیلم و مستندی درباره قیام 19 آبان سال 57 گچساران تولید شود.
در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان،نیروهای نظامی و مردم شهیدپرور شهرستان گچساران برگزار گردید ضمن سخنرانی پیرامون اتفاقات ۱۹ آبان سال ۵۷ توسط حجت الاسلام خواجه زاده و سید موسی بلادیان برادر شهید نجف بلادیان از خانواده های شهدای این روزتاریخی خانواده های شهدای ۱۹ آبان سال ۵۷ گچساران تجلیل به عمل آمد.
سید نجف بلادیان، مذکور پارسی، حسین فراشبندی، حسین امینی، غریب پرویزی، رحمت بشارت و حسین کیامرثی شهدای حادثه خونین مسجد شهیدان شهر دوگنبدان از جوانان گچسارانی بودند که در درگیری با رژیم طاغوتی پهلوی به شهادت رسیدند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
با سلام قيام ١٩ابان علاوه بر تقديم شش شهيد والامقام وگرانقدر به انقلاب اسلامي جانبازاني راهم تقديم نموده است ولي متاسفانه هيچ از انان نامي برده نمي شود واين ضعف دستگاه هاي اطلاع رساني وفرهنگي مي باشد.