آخرین اخبار

عدل هاشمی پاسخ اظهارات نماینده ایذه و باغملک را داد

چند مدتی است که برخی افراد که متاسفانه اطلاعات دقیقی از وضعیت جغرافیایی و هیدرولوژیکی کهگیلویه و بویراحمد و حتی خوزستان ندارند با بیان مطالبی ناصواب و غیر کار‌شناسی باعث تشویش اذهان عمومی مردمی که سالهای سال است در کنار هم با آرامش زندگی می‌کنند می‌شوند. از جمله این اظهار نظرهاغیرکار‌شناسی و تنش زا مربوط […]

اشتراک گذاری
19 October 2016
کد مطلب : 2170

چند مدتی است که برخی افراد که متاسفانه اطلاعات دقیقی از وضعیت جغرافیایی و هیدرولوژیکی کهگیلویه و بویراحمد و حتی خوزستان ندارند با بیان مطالبی ناصواب و غیر کار‌شناسی باعث تشویش اذهان عمومی مردمی که سالهای سال است در کنار هم با آرامش زندگی می‌کنند می‌شوند.
از جمله این اظهار نظرهاغیرکار‌شناسی و تنش زا مربوط به اظهار نظر همکار عزیزم جناب آقای هدایت ا… خادمی نماینده محترم ایذه و باغملک است که بیان داشته‌اند که «نگذارید آب به کهگیلویه و بویراحمد برود».
ابتدا توجه آقای خادمی را به مفاد سوگندی که یاد کردند جلب می‌نمایم که نباید جز به منافع ملی و عدالت فکر کنند و با اظهار نظرهای تحریک آمیز باعث بروز تنش در منطقه شوند.
ایشان حتماً اطلاع ندارند که قرار نیست از استانی یا حوضه دیگری غیر از کهگیلویه و بویراحمد آب به آن استان انتقال داده شود، بلکه اگر کهگیلویه و بویراحمد طرحی بخواهد انجام دهد در قالب سهم خودش و برابر مقررات و ضوابط وزارت نیرو از آب‌های درون استان خودش استفاده می‌کند نه از خوزستان. از طرفی برعکس این خوزستان است که بیش از ۷ میلیارد متر مکعب رواناب خروجی از استان کهگیلویه و بویر احمد را سال‌های سال و قرن‌ها است که بدون اینکه کوچک‌ترین هزینه‌ای در سرشاخه‌ها انجام دهد مصرف می‌کند و هیچ صدایی از مردم نجیب کهگیلویه و بویر احمد براساس حس نوعدوستی تاکنون شنیده نشده است.
به نظر می‌رسد که آقای خادمی و امثال ایشان قصد تحریک احساسات پاک این مردم ولایتمدار را داشته باشند.
در خصوص رودخانه اعلاء خوب است که آقای خادمی بداند که این رودخانه از کوهستان‌های منطقه بهمئی سردسیر (دیشموک، اسفندان و درغک) در کهگیلویه و بویراحمد سرچشمه می‌گیرد و بیش از ۴۹۶ کیلومتر مربع از مساحت حوضه آبریز در کهگیلویه و بویراحمد است و بالغ بر ۲۵۰ میلیون متر مکعب از آورد رودخانه از کهگیلویه و بویراحمد است. اما تاکنون حتی یک لیتر از این همه آب در استان استفاده نشده است و بالغ بر ۶ هزار هکتار اراضی شالی زار در استان خوزستان از همین آب خروجی کهگیلویه و بویراحمد کشت می‌شود؟!
ما تا حالا نخواستیم که مشکلی برای مردم عزیز ایذه و باغملک پیش بیاید و اعتراض هم نکردیم ولی آقای خادمی با این اظهار نظر نه تنها به حوزه انتخابیه‌اش خدمتی نکرد بلکه باعث حساس شدن مردم بالادست، و طرح این سئوال در اذهان عمومی گردید که آیا مردمانی که در کهگیلویه و بویراحمد در کنـار این رودخـانه زندگی می‌کنند حق استفاده از این نعمت خدادادی را نداشته‌اند و ندارند و باید همه آب آن‌ها به منطقه ایذه و باغملک و صیدون برود!؟
کجای عدالت، انصاف، الزاماات مدیریت بهم پیوسته منابع آب و… چنین حکمی می‌کند؟
وزارت محترم نیرو باید بررسی نماید که چرا هیچ طرحی در این استان بر روی این رودخانه تاکنون اجرا نگردیده در حالیکه در پایین دست در منطقه صیدون کشت برنج برخلاف سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی با این وسعت توسعه داده شده و تالاب شادگان با این کشت‌های بی‌رویه تهدید شده است؟ و همینطور بایستی از سازمان آب و برق خوزستان بخاطر این بی‌نظمی‌ها بازخواست شود.
در پایان ضمن احترامی که برای آقای خادمی و مردم شریف شهرستان‌های ایذه و باغملک قائل هستیم، فکر می‌کنم تنها با تعامل و رعایت حق و حقوق همدیگر می‌توانیم زندگی مسالمت آمیزی در کنار هم داشته باشیم در غیر اینصورت بازنده این بازی خطرناکی که آقای خادمی شروع کرده است جز مردم حوزه انتخابی ایشان کسی نخواهد بود.
همچنین از وزارت محترم نیرو و مسئولین محترم استان کهگیلویه و بویر احمد خواستار بررسی حق و حقوق این استان از منابع آب تولیدی در استان و اجرای طرح‌های تامین آب برای مردمی که در کنار این رودخانه‌ها زندگی می‌کنند می‌باشم.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *