آخرین اخبار

ضرب و شتم مسئولین یک مدرسه در یاسوج

این مسئول افزود : برای جلوگیری از چنین کارهایی و همچنین حفظ شأن فرهنگیان استان به دستگاه قضایی شکایت کرده و به جد پیگیر این اقدام زشت و زننده هستیم.

اشتراک گذاری
05 آبان 1395
کد مطلب : 2433

معلم و سرایدار یکی از مدارس یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد از سوی نزدیکان چند نفر از دانش آموزان مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد با تأیید خبر ضرب و شتم معلم و سرایدار مدرسه‌ای در یاسوج گفت: این اتفاق هنگامی رخ می‌دهد که معلم مدرسه شهید قدوسی بلهزار در یاسوج دانش‌آموز را به دفتر مدرسه ارجاع می‌دهد.

هادی زارع‌پور اضافه کرد: این دانش‌آموز نیز به خانه مراجعه کرده و عده‌ای از نزدیکان را برای برخورد فیزیکی با معلم به مدرسه می‌فرستد که سرایه‌دار مدرسه از این کار ممانعت می‌کند.

این مسؤول عنوان کرد: سرایه‌دار که وظیفه قانونی خود را انحام داده، به حدی مود ضرب و شتم قرار می‌گیرد که به اورژانس منتقل می‌شود و معلم مدرسه نیز توسط افراد خاطی مورد ضرب و شتم قرار می‌گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد از پیگیری قاطع آموزش و پرورش در این خصوص خبر داد و افزود : برای جلوگیری از چنین کارهایی و همچنین حفظ شأن فرهنگیان استان به دستگاه قضایی شکایت کرده و به جد پیگیر این اقدام زشت و زننده هستیم.

 

 

 

 

 

 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *