کالاهای خارجی در نمایشگاه های استان/ سهم قاچاق پارچه در استان
جلسه مبارزه با قاچاق کالا و ارز کهگیلویه و بویراحمد در سالن شماره یک استانداری این استان برگزار شد.
جلسه مبارزه با قاچاق کالا و ارز کهگیلویه و بویراحمد در سالن شماره یک استانداری این استان برگزار شد و در این جلسه پیرامون مسائل مختلف از جمله عرضه کالاهای خارجی در نمایشگاه های کهگیلویه و بویراحمد، کمبود خودروهای نیروی انتظامی و پارچه های قاچاق در بازار استان مطرح شد.
الماس گشتاسبی معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: هدف از شعار اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل سال ۹۵ تبلیغ کالای ایرانی و حمایت از تولیدات داخل است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: متاسفانه در نمایشگاههایی که در سطح استان برگزار میشود به جای اینکه کالای ایرانی و حتی تولیدات داخل استان در معرض نمایش و فروش قرار گیرد محصولات و کالای خارجی عرضه میشود.
وی تصریح کرد: عرضه کالای خارجی در نمایشگاههای استانی خلاف سیاستهای کشور است و متولیان امر از عرضه این کالاها در نمایشگاههای استان جلوگیری کنند.
گشتاسبی عنوان کرد: اعضای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست مصوب کنند که از فروش و عرضه کالای خارجی در نمایشگاههای استانی جلوگیری شود.
معاون دادگستری کهگیلویه و بویراحمد در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: اقدامات نیروی انتظامی در خصوص مبارزه با قاچاق کالا و ارز مطلوب است اما امکانات و خودروهای نیروی انتظامی مناسب نیست.
وی بیان کرد: انتظار میرود ستاد مواد مخدر استان همکاری لازم را انجام دهد و خودروهای توبیخ شده را برای اقدامات پیشگیرانه در اختیار نیروی انتظامی قرار دهند.
گشتاسبی عنوان کرد: اجرایی شدن این مصوبات مهم و لازم است که امیدواریم این مصوبات اجرایی و گزارشات آن به ستاد مرکزی اطلاع داده شود.
در ادامه جبا کیانی رئیس اتاق بازرگانی یاسوج با تأکید بر لزوم جلوگیری از ورود کالای قاچاق به استان، افزود: ورود کالای قاچاق به استان باعث از دست دادن فرصتهای شغلی و تعطیلی تولید است.
وی، مبارزه با قاچاق کالا و ارز را در توسعه اقتصاد استان و کشور مؤثر دانست و بیان داشت: اگر به درستی با این موضوع مبارزه شود میتوان به تحقق شعار اقتصاد مقاومتی امیدوار بود.
این مسؤول، هدف ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز را کاهش و کنترل ورود کالای قاچاق به استان عنوان کرد و یادآور شد: نباید کالای قاچاق به کشور وارد شود و اگر وارد شد باید دستگاههای مربوطه با جدیت آنها را شناسایی و جمعآوری کنند.
کیانی با عنوان اینکه حدود ۷۰ یا ۸۰ درصد کالاهایی مانند پارچه در بازار استان از راه قاچاق وارد میشوند، اضافه کرد: وارد کردن کالا با این شیوه هیچ کمکی به اقتصاد کشور و استان نخواهد کرد.
رئیس اتاق بازرگانی یاسوج بر آسیبشناسی و مبارزه جدی با قاچاق کالا تأکید کرد و گفت: باید اقدامات اساسی و بازدارنده صورت گیرد.
وی با بیان اینکه شاید تعداد قاچاقچیان استان نسبت به کل کشور بسیار کم باشد، یادآور شد: با توجه به اینکه همین تعداد کم نیز به اقتصاد کشور ضربه میزنند، باید شناسایی و کنترل شوند.
این مسؤول بر ضرورت برگزاری همایش، سمینار و دورههای آموزشی آسیبشناسی قاچاق کالا و ارز در استان تأکید کرد و بیان داشت: اگر این دورهها با حضور اقشار مختلف اصناف برگزار شود نتیجه بهتری خواهد داشت.
کیانی، عناصر مرتبط با کالاهای قاچاق را جامعه هدف چنین برنامههایی عنوان کرد و ادامه داد: باید در این دورهها آسیبهای قاچاق کالا بر اقتصاد کشور و استان به خوبی برای مردم تبیین شود.
وی در خصوص برگزاری چنین دورههایی بیان کرد: اتاق بازرگانی آمادگی کامل برای تأمین سالن تجهیزات و امکانات لازم جهت برگزاری همایشهایی در حوزه مبارزه با قاچاق کالا را دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید