نخستین همایش ملی الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری در دانشگاه یاسوج برگزار شد
به گزارش پایگاه خبری ۱۹ آبان نخستین همایش یک روزه ملی الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد روز یکشنبه ۱۱ آذر ماه ۱۴۰۳ در دانشگاه یاسوج برگزار شد. این همایش با حضور بهادر کرمی رئیس دانشگاه یاسوج و جمعی از اساتید، نخبگان، اندیشهورزان، صاحبنظران، کارشناسان و دانشجویان دانشگاه های استان با […]
به گزارش پایگاه خبری ۱۹ آبان نخستین همایش یک روزه ملی الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد روز یکشنبه ۱۱ آذر ماه ۱۴۰۳ در دانشگاه یاسوج برگزار شد.
این همایش با حضور بهادر کرمی رئیس دانشگاه یاسوج و جمعی از اساتید، نخبگان، اندیشهورزان، صاحبنظران، کارشناسان و دانشجویان دانشگاه های استان با هدف بررسی الگوهای حکمرانی تمدنی در زمینههای علم و فناوری در سالن اجتماعات شهید سلیمانی دانشگاه یاسوج برگزار شد.
کرمی، رئیس دانشگاه یاسوج در مراسم افتتاح این همایش گفت: این همایش به مناسبت چهلمین سالگرد تاسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شدهاست.
وی افزود: برنامهها، اهداف و سلسله مسایل تخصصی که این شورا باید به آنها بپردازد را تحت عنوان «الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری» راهاندازی می کند که این همایش در سراسر کشور برگزار خواهد شد و این همایش یکی از این همایشهاست.
صاحب سروش فر، دبیر این همایش در ادامه از لزوم معرفی این نهاد به عنوان یک مدل موفق در نظام حکمرانی علم و فناوری کشور سخن گفت و اظهارکرد: امروزه نهاد انقلابی جهاددانشگاهی، به عنوان یک نظام حل مسئله و راهکار اثرگذار در سایر حوزهها نیز میتواند راهگشا و الگو باشد.
وی با اشاره به تاریخچه و فلسفه تشکیل جهاددانشگاهی در کشور افزود: بعد از شکلگیری انقلاب شکوهمند اسلامی و پیرو از آن شورای عالی انقلاب فرهنگی، نهاد علم و فناوری کشور در این شورا تجمیع و بنابراین برای رفع این چالش به فرمان امام راحل و مجاهدان نسل اول جهاددانشگاهی، راهکاری تحت عنوان «جهاددانشگاهی» ارائه شد.
سروشفر تصریح کرد: در دوران تشکیل جهاددانشگاهی، شرایط خاصی در کشور مطرح بود و به دلیل مدیریت دانشگاهها به صورت ریاستی، نهاد علم و دانشگاه در آن دوران یک مفهوم واردارتی محسوب میشد، بنابراین جهاددانشگاهی به عنوان یک راهکار مؤثر برای مقابله با این شرایط ایجاد شد که بسیار مؤثر و کارساز در این حوزه عمل کرد.
رئیس جهاددانشگاهی استان کهگیلویه وبویراحمد خاطرنشان کرد: امروزه نهاد انقلابی جهاددانشگاهی، به عنوان یک نظام حل مسئله و راهکار اثرگذار در سایر حوزهها نیز میتواند راهگشا و الگو باشد و در این راستا ما به عنوان خادمان این نهاد انقلابی باید بتوانیم روایتی صحیح از ماموریتهای موفق جهاددانشگاهی ارائه دهیم که در این حوزه موفق نبودهایم.
سروشفر ادامه داد: راهکار شورای عالی انقلاب فرهنگی در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی برای بازآفرینی نظام حکمرانی در نهاد علم و فناوری، تأسیس جهاددانشگاهی به عنوان یک بازوی اجرایی خود بودهاست.
به گزارش پایگاه خبری ۱۹ آبان، وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی نهادی متشکل از همه کنشگران نهاد علم و فناوری کشور بود، عنوان کرد: جهادانشگاهی در طول دوران خدمت خود سیر تحول و فراز و نشیبهای بسیاری را طی کرده است و یکی از مهمترین ساختارهای جهاددانشگاهی نهادهای پژوهشی و توسعهای هستند.
ایسنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید