آخرین اخبار

قول شرکت ماهان برای دایر شدن روزانه پروازهای فرودگاه یاسوج

مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد گفت: شرکت ماهان قول داده پروازهای فرودگاه یاسوج از مهرماه روزانه شود.

اشتراک گذاری
۲۷ شهریور ۱۴۰۲
کد مطلب : 137153

به گزارش پایگاه خبری ۱۹ آبان به نقل از فارس ، دایر شدن روزانه پروازهای فرودگاه یاسوج مطالبه استان و رسانه‌ها در سفر رئیس جمهور بود حتی در نشست خبری استاندار این موضوع پرسش خبرنگار فارس از دکتر رئیسی بود و وی دستور داد پروازهای فرودگاه یاسوج هر روز دایر شود.

 محمد راستا مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد در این خصوص گفت: دستور رئیس جمهور مبنی بر دایر شدن روزانه پروازهای فرودگاه یاسوج هشتم مرداد ماه جاری به وزارت راه و شهرسازی ارسال شد و وزارتخانه آن را به سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد.

مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد افزود: سازمان هواپیمایی کشور مصوبه سفر دولت به کهگیلویه و بویراحمد را به شرکت هواپیمای ماهان ابلاغ کرد و این شرکت متعهد شد پروازهای روزانه از فرودگاه یاسوج به مقصد تهران و برعکس را برقرار کند.

وی خاطرنشان کرد: شرکت ماهان قول داده که از مهر ماه پروازهای روزانه فرودگاه یاسوج عملیاتی شود و مردم روزانه از پروازها بهره‌مند شوند.

پایان پیام/


این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *