آخرین اخبار

خداحافظ فوتبال گچساران، نایب قهرمان فوتبال ایران؛ خداحافظ باشگاه نفت و گاز

پیشکسوت فوتبال کهگیلویه طی یادداشتی در مرثیه سقوط تیم فوتبال نفت و گاز گچساران مطالب سوزناکی گفته است.

اشتراک گذاری
۰۴ تیر ۱۴۰۰
کد مطلب : 64530

به گزارش پایگاه خبری ۱۹ آبان به نقل از فارس ، سید ابوصالح دانشفر پیشکسوت فوتبال کهگیلویه طی یادداشتی در مرثیه سقوط تیم فوتبال نفت و گاز گچساران چنین آورده است: ناقوس مرگ در فوتبال گچساران سقوط نفت و گازبه دسته سه*چشم مسئولان گچساران روشن* فوتبال گچساران از نایب قهرمانی ایران تا سقوط به لیگ دسه ۳* سقوط از نوک قله به ته دره*باورکردنی نیست*مهد فوتبال خطه جنوب کشور را چه شده است؟*نفت و گاز گچساران را چه شده است*چه کسانی جوابگوی این فاجعه خواهند بود.

تیمهای فوتبال گچسارانی زمانی سرآمد بودند و هزاران نفر را به استادیوم‌ها می‌کشاندند نسل برزو نظرپورها، شاهرخ شریعتی‌ها، حسین قیالی‌ها، فولادی‌ها، اشکبوسبی‌ها، بهادری‌ها، قنواتی‌ها، کارگرها ششبلوکی‌ها، پرهون‌ها، داراپورها، کیامرثی‌ها و احمدزاده‌ها و پورالحسینی‌ها، ناظری‌ها، اکبری‌ها و زمانی‌ها و کریمی‌ها چه شدند؟.

زمانی تیمهای بزرگ کشوری همچون دارایی تهران صنعت نفت آبادان تراکتورسازی و ماشین‌سازی تبریز منتخب آبادان، منتخب اهواز و دیگر تیم‌های بلند آوازه ایران در استادیوم پیر و نوستالوژی گچساران با تیمهای گچسارانی رقابتهای داغ و دیدنی و تماشایی داشتند.

مدیریت‌های بی‌نظیر حیدری‌ها فولادیها شرافتی‌ها پناهپوری‌ها وردیانی‌ها خصال‌ها صفی‌خانی‌ها نظری‌ها شریفی‌ها قیالی‌ها قاضی‌فرها بر مسندفوتبال گچساران اکنون به کجاکشیده است؟.

تیمهای بلنداوازه و آفتخارآفرین پرسپولیس و استقلال بابک زاگرس جم مهرگان پاس شاهین بنیاد مهاجرین ایرانجوان ایران۵۷ چه سرنوشتی پیداکردند؟

داوران خوشنام و شایسته همچون کارگرها بهزادزاده‌ها رحیم دشتی‌ها رودنیل‌ها مرادی‌ها اکبری‌ها معماری‌ها شیخ مموها برنجانی‌ها چه شدند؟

متاسفانه کسب اطلاع نمودیم تیم فوتبال باشگاه نفت و گاز گچساران که چند سال پیش تا نزدیکی صعود به لیگ برتر ایران و همچنین دسته یک کشور شانس راهیابی داشت سرانجام بدلیل ضعف شدید مدیریتی و عدم توجه مسئولین و عدم پشتیبانی مالی و معنوی به لیگ دسته سه کشور سقوط نمود و باعث سرازیر شدن اشک هزاران جوان و علاقمند ورزش فوتبال گچساران از گونه هایشان گردید و غمی اندوه و مصیبتی بس عظیم دامنگیر خانواده فوتبالی گچساران و حتی استان گردید.

گچساران مهد فوتبال استان و خطه جنوب کشور است و بهترین بازیکنان و نخبه‌های فوتبالی استان و حتی خطه جنوب کشور از منطقه فوتبال خیز و نقت خیز گچساران از این منطقه رشد و نمو نمودند.

فوتبال گچساران سرشار از نخبه ها و استعدادهای بسیار درخشان و ممتاز بود و زمانی موفق گردید به مقام نایب قهرمانی فوتبال ایران دست یابد و در فوتبال گچساران مدیرانی بسیار قوی و کارامد و برنامه ریز بازیکنانی بسیار تکنیکی و فنی و توانمند و داورانی بسیار شجاع و منصف و مسلط پدیدار شدند و سالها شاهد هنرنمایی و ظهور قدرتمند بزرگان گچساران در استان و خطه جنوب کشور و ایران بودیم.

زمانی سطح رقابتهای فوتبال گچساران بدلیل حضور بازیکنان بسیار باکیفیت مربیان بسیار لایق و مجرب و کاردان مدیران قوی و برنامه ریز داوران بسیار خوب و صد البته حضور تیمهای پرستاره و قوی و حمایت هزاران تماشاگر عاشق پیشه و خونگرم باور کنید بهتر از کیفیت کنونی لیگ برتر ایران بود و چه تماشاگران و بازیکنانی بودند که شبها خواب به چشمشان نمی‌آمد و بی‌صبرانه منتظر طلوع خورشید و آغاز رقابتهای داغ و دیدنی فوتبال گچساران همراه با رفاقت‌های به یاد ماندنی بودند و صدای فریاد و غریو هزاران تماشاگر گچسارانی در استادیوم تختی گچساران کل فضای گچساران را تحت تاثیر قرار می‌داد و در چمن سبز و زمردین استادیوم تختی گچساران و استادیوم نفت گچساران صدها بازیکن و ستاره توانمند گچسارانی با هنرنمایی خود چشمهای تماشاگران خونگرم و عاشق راخیره می‌کردند.

مسابقات باشگاهی گچساران و باشگاهی استان و منتخب استانی و لی‌گهای کشوری تنور فوتبال گچساران را همچون دهانه اتشفشان داغ می‌کرد و بهترین سرگرمی مردم گچساران و جوانان شهر تماشای اوج رقابتهای فوتبال در گچساران بود.

در مسابقه شاهین و بنیاد مهاجرین و یا بابک و زاگرس و یا استقلال و پرسپولیس جای سوزن انداختن نبود و در مسابقه دارایی تهران و نماینده گچساران در لیگ کشوری عبدالصمد مرفاوی و سعیدمراغه چیان و محمودی دروازه بان بلند بالای دارایی در استادیوم تختی گچساران نمایش دلپذیر با نماینده گچساران داشتند و یا در جام چهارجانبه وحدت گچساران تیم خوب وحدت تهران با بزرگانی همچون محمدحسین ضیایی مجیدجلالی مصطفی سفال منش اردستانی علمایی سید مهدی ابطحی در برابر تیم منتخب گچساران یک مسابقه داغ و دیدنی برگزار نمودند که تماشاگران لذت بردند.

اما اکنون سالهاست که استادیوم نوستالوژی گچساران را سکوتی مرگبار فرا گرفته و امروزه شاهد پرواز کلاغها و گنجشکها و رقص گربه‌ها بجای هنرمندی فوق ستاره‌های فوتبال گچساران هستیم و تنها تیم بازمانده از آن فوتبال قدرتمند گچساران یعنی نفت و گاز گویا در خانه غریب و میهمان می‌باشد و بدلیل همین تنها ماندن سرانجام مجبور به سقوط به لیگ دسته سه کشور شد تا شاهد مرگ و نابودی فوتبال گچساران باشیم و وامصیبت تر آنکه حتی در لیگ برتر فوتبال استان هم نماینده ای نخواهد داشت.

راستی چه کسانی باید جوابگوی این مصیبت بزرگ در فوتبال گچساران باشند؟*
*جواب آن را باید دلسوزان واقعی گچساران و استان بدهند*
*خداحافظ فوتبال گچساران*
*خداحافظ باشگاه نفت وگاز*
*خداحافظ شکوه وعظمت بزرگ فوتبال گچساران*
*خداحافظ نایب قهرمان فوتبال ایران*
 *خداحافظ استادیوم نوستالوژی گچساران نماد ورزش استان*
*سلام دسته سه*
 *سلام دره سقوط و نیستی*

انتهای پیام/۸۲۰۰۹


این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *