آخرین اخبار

تاریخ حماسه کهگیلویه و بویراحمدی‌ها در پد خندق را فراموش نمی‌کند

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: تاریخ هیچ‌گاه حماسه کهگیلویه و بویراحمدی‌ها در پد خندق را فراموش نمی‌کند.

اشتراک گذاری
۰۵ تیر ۱۴۰۰
کد مطلب : 64611

به گزارش پایگاه خبری ۱۹ آبان به نقل از فارس ؛ حسین کلانتری در پیامی به مناسبت سالگرد حماسه پد خندق آورده است: در دوران دفاع مقدس و در میدان بزرگ ایثارگری و جانفشانی که مردان و زنان ایران اسلامی برای حراست و حفاظت از کیان دین و کشور، جان خویش را در کف اخلاص نهادند، عملیات غرور آفرین پدخندق توسط شیردلان و غیور مردان استان کهگیلویه و بویراحمد به یکی از ماندگار ترین صحنه های دفاع مقدس تبدیل شد که با غیرت، سلحشوری و شجاعت رزمندگان این دیار به نتیجه رسید. 

حماسه پد خندق رزم حماسی شیر مردان این خطه از ایران اسلامی است و برای همیشه تاریخ به عنوان افتخاری بزرگ به یادگار خواهد ماند.

اینجانب چهارم تیرماه سالروز عملیات غرورآفرین پد خندق را به محضر خانواده های معظم و معزز شهدا ،جانباران،آزادگان، ایثارگران و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس به ویژه راد مردان این عملیات غرورآفرین تبریک و تهنیت عرض میکنم و در مقابل ایثار و فداکاری آنان سر تعظیم فرود می آورم.

امیدوارم با الگو پذیری از روحیه جهادی و شهادت طلبی آن دوران طلایی و بی بدیل، در سایه سار وحدت و همدلی با وفاداری به آرمان های حضرت امام (ره) وشهیدان والامقام وپیروی از منویات مقام معظم رهبری، شاهد شکوفایی، توسعه و عظمت روزافزون ایران اسلامی عزیز باشیم.

انتهای پیام/۸۲۰۰۹
 


این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *