آخرین اخبار
اشتراک گذاری
۰۹ آبان ۱۳۹۸
کد مطلب : 47081
«خدا و پیغمبری رای دهید»! این جمله ای بود که استاندار کهگیلویه و بویراحمد در لابه لای سخنان خود در شورای برنامه ربزی استان از مسئولین استان خواست!

حسین کلانتری مدتی قبل و در یکی از نشست ها و در حضور مدیران ، شیوه صدور مجوزها را که گاهی برخی مدیران اظهار بی اطلاعی می کردند را تغییر داد و خواستار شفافیت در رای گیری شد به گونه ای که مدیران موافق یا مخالف یک موضوع مشخص باشد که فردا روزی کسی نتواند مانند آنچه تا پیش از این در استان مرسوم بوده است از زیر بار تبعات تصمیمات اتخاذی شانه خالی کند!
آنچه که در نشست روز چهارشنبه ۸ آبان ماه ۹۸ مطرح بوده است و باعث بیان تقاضای «خدا و پیغمبری رای دادن» مدیران توسط استاندار شده است ، مربوط به صدور مجوز احداث کارخانه شن و ماسه در شهرستان بویراحمد است که مدیران مخالف اعتقاد داشتند شهرستان بویراحمد در خصوص کارخانه های شن و ماسه اشباع است و موافقان صدور مجوزهای جدید دقیقا نظر عکس را داشتند!
اما در این بین سخنان استاندار و اشاره به موضوع مجوز احداث یک مجتمع با سرمایه گذاری شرکت نفت هم جالب بود!
نشست شورای اداری استان کهگیلویه و بویراحمد در حالی برگزار شد که یکی از دستور کارهای آن مربوط به واگذاری بخشی از اراضی ملی به واحدهای شن و ماسه برای گسترش فعالیت آن‌ها بود.
استاندار بعد از شنیدن اظهارات موافقان و مخالفان به گونه‌ای گلایه‌مندی کرد که  می‌خواستیم در استان اقدامی انجام دهیم که نیاز به ۷ هکتار زمین داشت (ایجاد فضای تفریحی توسط وزارت نفت در پارک جنگلی یاسوج) و به وسیله آن ۴۰۰۰ نفر اشتغال‌زایی ایجاد می‌شد اما در استان با این کار مخالفت کردند.
وی گفت: اما الان که نگاه می‌کنیم از سال ۹۲ تا ۹۷ بیش از ۵۰۰ هکتار از اراضی استان تغییر کاربری داده شده است.
کلانتری گفت: این که عده‌ای دفاع می‌کنند و عده‌ای هم محکم مخالفت کنند امری طبیعی است اما باید همه این مخالفت‌ها و موافقت‌ها بی‌طرفانه باشد تا به گونه‌ای تصمیم بگیریم که به نفع استان ‌و آینده آن تمام شود.
وی با تاکید بر این که واحدهای شن و ماسه باید مبنایی داشته باشند که قابل فهم باشد اظهار کرد: باید معلوم شود که هر سنگ‌شکن به چه مقدار زمین نیاز دارد و باید تصمیمات کارشناسانه باشد و بر اساس قانون عمل شود.
استاندار با تاکید بر این که باید معلوم شود آیا دیگر در این استان به کارخانه شن و ماسه نیاز داریم یا نه تصریح کرد: در منطقه سپیدار که بازدید داشتیم مشکل فروش داشتند!
استاندار از مسؤولان خواست تا در این خصوص« خدا و پیغمبری رای بدهند» که البته با حرف‌های استاندار و بعد از رای‌گیری صدور مجوز جدید با مخالفت اعضای شورا روبرو شد.
لازم به توضیح است سهمگین از معاونین سازمان برنامه و بودجه استان در این نشست از مخالفان صدور مجوز جدید بود که اعتقاد داشت ، مجموع ظرفیت تولید واحدهای شن و ماسه در استان و شهر یاسوج بیش از تقاضاست و عملا نیازی به فعالیت برخی از آن‌ها نیست.
اما رئیس سازمان صنعت و تجارت استان و رئیس اتاق بازرگانی یاسوج معتقد بودند که در این زمینه کمبود وجود دارد!

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *