سید ضیاء هاشمی روز پنج شنبه در جمع برخی از اهالی رسانه استان گفت: تحولات در هر جامعه ای بیشتر باشد رویدادهای خبری آن جامعه هم بیشتر خواهد شد .
هاشمی ادامه داد : اخبار علاقه عمومی نیست اخبار اتفاقاتی است که سرنوشت های مختلفی را برای جامعه ایجاد می کند .
وی در ادامه با تاکید بر اینکه در استان ما تحولات زیاد بوده است عنوان کرد: شاید مهم ترین دلیل این تحولات توجه بیش از حد مردم استان به انتخابات باشد زیرا مردم فکر می کنند که انتخابات تاثیر زیادی در زندگی آنان دارد .
مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی در ادامه بیان کرد: در نظام جمهوری اسلامی انتخابات نماد مشارکت مردم در سرنوشت سیاسی خودشان است و این مشارکت در چهارچوب قانون مقبول و آثار مثبت قراوانی دارد .
سید ضیاء هاشمی در ادامه افزود: ایرنا به عنوان اولین رسانه رسمی ایران علاوه بر اینکه نقش یک خبرگزاری دارد خود را در کمک به سایر رسانه ها متعهد می داند .
هاشمی با تاکید بر اینکه خودمان را رقیب هیچ رسانه ای نمی دانیم و بعنوان رسانه در کنار دوستان هستیم اظهار کرد: ایرنا رسانه دولت است و روابط عمومی باشد و نمی توانیم نسبت به چالش مردم بی تفاوت باشیم ایرنا رسانه دولت و ملت است .
وی گفت : اتفاقات خوبی در کشور می افتد و در استان نیز شاهد پالس های خیلی مفیدی بودیم در استان دانشمندانی داریم که در دنیا پر استفاده هستند .
هاشمی در ارتباط با فساد در جامعه بیان کرد: مهمترین عامل مبارزه با فساد شفافیت است و رسانه ها علمدار شفافیت و امر به معروف و نهی از منکر هستند.
مدیرعامل خبرگزاری ایرنا خاطرنشان کرد: شفافیت مهمترین راه مبارزه با فساد است. حمایت از رسانه ها یکی از مهمترین راه هایی است که برای جلوگیری از ایجاد فساد باید انجام شود.
هاشمی گفت: دولت، قوه قضاییه و مجلس اگر عزم جدی مبارزه با فساد دارند، باید از رسانه ها حمایت کنند.
وی با بیان اینکه شفافیت امری ضروری است، عنوان داشت: شفافیت باید در همه حوزه ها و به دور از نگاه تبعیضی وجود داشته باشد.
هاشمی تصریح کرد: رسانه های مختلف باید این امکان را داشته باشند که در چارچوب قانون و اخلاق حرفه ای به نقد بپردازند.
هاشمی خاطرنشان کرد: ما رسانه ها باید به اصول و اخلاق حرفه ای پایبند باشیم و حوزه های قدرت نیز باید اجازه داده و کمک کنند که رسانه ها به شفافیت کمک کنند.
مدیرعامل خبرگزاری ایرنا شفافیت را مانع فساد دانست و بیان کرد: اگرچه حتما باید برخورد قضایی اتفاق بیفتد، اما برخورد های قضایی صرف، موجب ریشه کنی فساد نمی شود. قانون گذاری درست و نظارت عمومی در کنار سایر نطارت ها می تواند در این حوزه تاثیر گذار باشد.
هاشمی با اشاره به اینکه نظارتها نیز به شکل رسمی و یا همگانی بروز می کند، گفت: بخش مهمی از نظارت همگانی از طریق رسانه ها شکل می گیرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید