مجلس شده است محل نشستن و گلابی خوردن
سرنگونی پهپاد آمریکایی توسط ایران، ترامپ را دیوانه کرد
تحلیل سخنگوی دولت از پشت پرده پیشنهاد پمپئو برای سفر به ایران
ربیعی سخنگوی دولت در یادداشتی در روزنامه ایران نوشت: ظریف نشان داد که برای اعمال مهارت گفتاری و ارتباطی خود به چیزی بیش از یک «جاپا» در خاک امریکا نیاز ندارد و کروکی کشی امریکایی به دور دیپلماسی ایرانی به نتایج پیشبینی شده خود منجر نشده است. این را میتوان از تازهترین واکنش پمپئو دریافت که در مصاحبه با بلومبرگ خواهان فرصتی مشابه با ظریف یعنی سفر به ایران وبیان «حقایق» به مردم کشورمان شده است. صورتبندی «پروپاگاندا-حقایق» توسط پمپئو نشان میدهد که ظریف بازی رفت را برده است وحریف تنها راه تلافی شکست را در بازی برگشت در تهران میداند.
محمدبهشتی: توصیه ام این است که تلویزیون نبینید
قرارداد مالی عجیب یک پرسپولیسی کار دست عرب داد!
حمایت احمدینژاد از لیست خاص در انتخابات ۹۸
کنایههای تند باهنر به ایده مشارکت مشروط حجاریان
سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی به ادعای حسینالله کرم درباره نفوذی برخی اعضای حزب کارگزاران در انصار حزب الله واکنش نشان داد. حسین الله کرم از اعضای انصار حزبالله در برنامه تلویزیونی دست خط مدعی شد که برخی از حاشیهها و تندرویهایی که در انصار حزبالله بوده است از جانب نفوذیهایی بوده است که با حزب کارگزاران که بعدها شکل گرفته است رابطه داشتهاند. او البته اسمی از این نفوذیها به زبان نیاورد. حسین مرعشی سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی اولین واکنشش به این اظهارات حسین اللهکرم همراه با خنده بود. مرعشی درباره ادعای اللهکرم به خبرآنلاین گفت: اصلا به کارگزاران میآید که در جایی نفوذ کند؟ اصلا به قیافه ما میخورد که در جایی نفوذ کنیم؟ او درباره امتناع اللهکرم از اعلام اسامی این نفوذیها گفت: این افراد نفوذی را به مردم معرفی کنند، خوب است که ما هم آنها را بشناسیم. اصولا به کارگزاران نفوذ نمیآید، اما در عین اگر لطف کنند اسامی کسانی که نفوذی بودند را اعلام کنند که حداقل مردم هم از آن آگاه شوند.
وکیل «بابک زنجانی» در مورد شایعه فرار موکلش از زندان، از طریق راههای آبی گفت: این اخبار کذب است و برخی به دنبال جریانسازی سیاسی هستند. رسول کوهپایهزاده در گفتگو با فارس، در رابطه با شایعه فرار بابک زنجانی از زندان به جای فردی که به مرخصی رفته، از طریق مرزهای آبی گفت: باید بگویم انتشار شایعه فرار موکلم از زندان آن هم با شیوه سناریوی فیلمهای هالیوودی حاکی از این است اشخاص و گروههایی همچنان منافع خود را در خبرسازی کذب و جریانسازی سیاسی در مورد این پرونده قضایی میدانند.
زاهدی تاکید کرد: امیدوارم این افراد منافع ملی را به منافع گروهی ترجیح دهند که در این صورت شاهد هیچ کدام از این اتفاقات نبودیم. ما در شرایطی تهدیدی را از سوی آمریکا پشت سر گذاشتیم؛ دلیل آن هم وجود انسجام ملی و قدرت در پشت سقوط پهپاد آمریکایی و یا توقیف نفتکش انگلیسی توسط سپاه بود که تهدیدها را خنثی کرد. کار ما بزرگ بود و ابرقدرتها هم نمیتوانند این کار را انجام دهند؛ اقدامی که در سایه اقتدار آن هم به واسطه انسجام ملی به دست آمد. قطعا اگر هر کسی بخواهد این انسجام را به هم زند ظلم و جفا به انقلاب، شهدا، ملت، رزمندگان، جریان مقاومت و آینده کشور کرده است. این نماینده اصولگرای مجلس در عین حال گفت: البته کار آقای کریمی قدوسی (در انتشار لیست مورد ادعا درباره دو تابیعتیها) را نمیپسندم که ایشان اسامی را منتشر کرد؛ کما این که این کار واکنشی نسبت به تحرکات و حاشیههای ایجاد شده از سوی دیگران بود. چه ضرورتی داشت در صحن مجلس بگویند که آقای کریمی قدوسی اصالت افغانی دارند؟ اساسا لزومی به این کار وجود داشت؟ تازه موضوعی که نمیدانیم صحت دارد یا خیر. زاهدی ادامه داد: این که لیستی به نام دوتابعیتی منتشر شود که در آن اشاره شده لیستی از افراد با ظن و گمان از دوتابعیتی آنها وجود دارد درست نیست؛ در کنار این که طرح موضوع داشتن اصالت افغانی از سوی آقای کریمی قدوسی از تربیون مجلس درست نیست.
حجّتالاسلام علیرضا پناهیان، کارشناس مسائل دینی و نایبرئیس قرارگاه عمّار، طی یادداشتی به سرمقاله رئیس دولت اصلاحات در روزنامه گاردین، واکنش نشان داد.متن کامل یادداشت حجّتالاسلام پناهیان از این قرار است:۱. طوفان ویرانگری در منطقه آغاز شده که در حال نابودی قدرت زورگویان غرب است؛ آنوقت سرمقاله نویس گاردین میگوید جلوی این طوفان را با خردمندی بگیرید! که چه بشود؟ تا بتوانند سلطه خود را مانند گذشته در فضای صلح ادامه بدهند؟ مشخص نیست طرف کدام طرفی است!
۲. بعضی از سرمقاله نویسهای گاردین طوری از تنشزا بودن ترامپ انتقاد میکنند که انگار با سیاست تنشزدا و مذاکرهجوی اوباما حاضرند کنار بیایند! ولو داعشیها و سربریدنها را در منطقه راه بیندازند.
۳. چقدر نفرت برانگیز است به طرفداری از کلمه زیبای صلح، عدالت را فراموش میکنند و انگار نه انگار که این جنایتکاران باید تقاص خونهای به ناحق ریخته شده را پس بدهند. همینها یک زمانی تکفیریهای داعشی را پیکارجو میخواندند.
۴. ابوموسی اشعری با شعار صلح از جنگ بهتر است به جنگ عدالت علی (ع) رفت و رأی هم آورد. کاش آن صلح چیزی بیشتر از یک توهم بود، ولی آرامشی قبل از طوفان جنایات یزید و حجاج ابن یوسف ثقفی شد و… سرها بریده دیدیم بیجرم و بیجنایت.
۵. ابوموسی اشعری دائما جنگطلبی معاویه و علی (ع) را محکوم میکرد و فرقی بین ظالم و مظلوم نمیگذاشت. ولی برای غلبه بر عدالت علی (ع)، تمام امید معاویه به صلحطلبی ساده لوح احمقی مانند ابوموسی اشعری بود. علی (ع) در اواخر عمر شریفش در قنوت نماز دائماً ابوموسی را لعنت میکرد.
۶. بعضیها، چون مطمئن هستند جنگ نخواهد شد فریاد میزنند «نه به جنگ علیه ایران» تا بعداً بگویند این سرمقالههای گاردین بود که جلوی جنگ را گرفت! مثل احمقهایی که میگفتند مذاکره سایه جنگ را دور کرد، در حالی که پس از مذاکره داعشیها نفوذ کردند و موشکها امنیت را بازآوردند.
۷. اشعث که مانند ابوموسی دائماً مورد لعن علی (ع) قرار میگرفت، وقتی سپاه علی در اوج اقتدار بود و مالک به دو قدمی خیمه معاویه رسیده بود صلحطلبیاش گل کرد و گفت: دیگر جنگ بس است! هر وقت دیدید کسانی که عدالتخواه و اهل مقاومت نیستند از صلح دم میزنند به دنبال کاسه زیر نیم کاسه باشید.
دیپلمات سابق ایران: عمان میانجی گر نیست
نصرت الله تاجیک، تحلیلگر مسائل سیاست خارجی و سفیر پیشین ایران در اردن درباره سفر وزیر خارجه عمان به ایران میگوید: احساس میکنم که بالاخره پیامهایی در حال رد و بدل شدن است، ولی اینکه این تبادل پیام را میانجی گری فرض کنیم یا تبادل پیام، موضوع دیگری است.
بالای ۸۰ درصد از نامزدهای مجلس نمیدانند وکالت مجلس چیست
محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با بیان اینکه بالای ۸۰ درصد از نامزدهای مجلس نمیدانند وکالت مجلس چیست، گفت: برخی نمایندهها حتی بعد از انتخاب پشیمان میشوند. وی افزود: ما اطلاعات دوره گذشته برایمان مهم است، در هر دوره ۶۰ درصد از نمایندگان دوره قبل رای نمیآورند و این دوره پیشبینی میکنم ۸۰ درصد نمایندگان رای نیاورند اما این بهمعنای عوض شدن جریان سیاسی حاکم بر مجلس نیست. باهنر با تاکید بر اینکه بالای ۸۰ درصد از نامزدهای مجلس نمیدانند وکالت مجلس چیست و حتی رای دهندگان هم نمیدانند جنس کار مجلس چیست و عموما از اختیارات نماینده خبر ندارند، گفت: برخی نمایندهها حتی بعد از انتخاب پشیمان میشوند و سال آخر که میشود یا تکلیف شرعیشان جنب و جوش پیدا میکند یا اطرافیان اصرار میکنند و مجددا ثبتنام میکنند و از این افراد بالای ۶۰ درصد رای نمیآورند.
مجوز گودبرداری خانه شاملو هم صادر شد
ایسنا نوشت: همسایههای خانه می گویند، مالک مجوز گودبرداری خانه «شاملو» را گرفته، همین امروز و فردا باید خانه را تخریب کنند تا کار گودبرداری براساس تاریخ مجوز، شروع شود. میراث فرهنگی هم خانه را نه فقط به خاطر نسبیتاش با این شاعر، بلکه به دلیل ارزشهای معماریاش واجد ثبت میداند و بر حفاظتاش تاکید دارد.محسن شیخالاسلامی – معاون میراث فرهنگی استان تهران – به ایسنا میگوید: «در همان زمان در نامهای به شهرداری منطقه ۶ اعلام کرده بودیم این خانه ارزشمند است و از آنها درخواست کرده بودیم تا حکمی برای تخریب خانه صادر نشود. وی با بیان این که امروز – شنبه ۵ مرداد – بار دیگر در نامه و تماس با شهرداری منطقه ۶ نسبت به این قضیه تاکید میکنیم که تخریب و نوسازی این بنا ممنوع است، ادامه میدهد: اگر شخصی به نام شاملو هم برای مدتی در این خانه نبود، باز هم همین کار را انجام میدادیم، چون این بنا از نظر معماری دارای ارزش است و نباید از جدارهی خیابان نجاتالهی حذف شود.»
اولین مدیر شبکه سه: نه گزینش مزدک میرزایی مشکل داشت، نه محبوبیت عادل فردوسیپور
جعفر صافی، اولین مدیر شبکه سه در گفتوگو با همشهری و در پاسخ به این سوال که «روزنامه کیهان نوشته بود رفتن مزدک میرزایی نشان داد در بهکارگیری این افراد، گزینش درست و دقیقی صورت نگرفته. بهنظر شما چنین ایرادی وارد است؟» گفت: نه. من بهنظرم نمیرسد که در گزینش ایشان مشکلی بوده است. اینها بیشتر از ۲۰سال کار کردند، گزارش کردند و مشکلی هم نداشتند. یک مواردی هست که حالا من نمیخواهم آنها را در این مصاحبه زیاد باز کنم، ولی گاهی از اینها چیزهایی خواسته میشود که با درونیات آنها خیلی سازگاری ندارد. اگر کسی گزارشگر ورزشی است خب فقط باید از او گزارش ورزشی خواسته شود نه چیز دیگری. منظور اینکه این افراد و همه اینهایی که بودند، مشکلی در گزینش نداشتند. اگر کسی بیاید و ۶ماه یا یک سال بعد مشکلساز شود میتوان گفت او درست گزینش نشده است. اما کسی که بالغ بر ۲۰سال بدون مشکل در سازمان کار کرده که نمیتوان گفت گزینش او ایراد داشته است. الان چیزهای زیادی تغییر کرده است که آن افراد به مشکل میخورند و در بحران قرار میگیرند. بعضیها ظرفیتشان خیلی بیشتر است و تحمل میکنند اما برخی دیگر ظرفیتشان کمتر است و ممکن است تصمیمات اشتباهی بگیرند. چون اگر این خبر واقعیت داشته باشد من معتقدم مزدک اشتباه خیلی بزرگی کرده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید