آخرین اخبار

تیم فوتبال آتاک در لیگ نونهالان گچساران قهرمان شد + تصاویر

تیم نونهالان آتاک به مقام قهرمانی در لیگ نونهالان شهرستان گچساران دست یافت.

اشتراک گذاری
۰۷ اسفند ۱۳۹۵
کد مطلب : 8405

بازی های رده بندی فوتبال نونهالان باشگاهی شهرستان گچساران  بین تیمهای ماهان و توان گستر در پایان وقت قانونی ۱بر۱ ودرضربات پنالتی ۶ بر ۵ به سود تیم توان گستر پایان یافت تا حائز رتبه سوم گردد.
در فینال نیز تیم آتاک با چهار گل بر تیم نفت گاز گچساران چیره شد و  به مقام قهرمانی رسید.نفتی های نونهال گچساران در این دیدار توانستند تنها دو گل دریافتی را جبران نمایند.

 

باشگاه آتاک گچساران به مدت سه سال است که توسط سعید رحمانی اصل وکیل فوتبال دوست گچسارانی با هزینه تمام شخصی راه اندازی شده است که تاکنون دو قهرمانی در رده نوجوانان و نونهالان گچساران،نایب قهرمانی تیم امید این باشگاه در رقابت های استان،حضور تیم بزرگسالان این باشگاه در سوپر لیگ بزرگسالان کهگیلویه و بویراحمد و نماینده کنونی استان در امید های کشور از دست آوردهای سعید رحمانی اصل و باشگاه آتاک برای فوتبال گچساران بوده است.

 

فوتبال گچساران در گذشته شاهد دوران اوج و کشف استعدادهای زیادی بود که متاسفانه به دلایل مختلف رو به کم فروغی گذاشت و اکنون در خارج از محدوده ورزش نفت و گاز گچساران،باشگاه ورزشی آتاک با مدیریت سعید رحمانی اصل توانست با کشف استعداد های بومی در رده های مختلف سنی در پیشبرد فوتبال شهرستان گچساران گام های باارزشی بردارد و امید است مسئولان شهرستانی بیشتر به این باشگاه توجه نشان دهند.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *