گزارش صندوق بین المللی پول و بانک جهانی از عملکرد دولت یازدهم/ شرط حضور روحانی در لیست اصلاحطلبان/ بعد از برجام نه آب بیشتر شد نه ازدواج جوانان!/۳۰۰۰ ساختمان مثل پلاسکو در تهران!/ روایت امام جمعه تهران از متانت خانواده هاشمی/
در رصدخانه تیتر و خلاصهای از مهمترین اخباری که اطلاع از آنها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار میگیرد.
بازار تهران نیز در وضعیت خطرناکی قرار دارد
رئیس اتاق اصناف ایران درباره آینده ساختمان پلاسکوی تهران گفت: دراینباره هنوز نمیشود اظهارنظر داشت زیرا این ساختمان در اختیار بنیاد مستضعفان بوده، اما وضعیت مالکیت کسبه این ساختمان هنوز احصاء نشده است. وی در باره آینده شغلی ۶۰۰ واحد فعال در این برج چه میشودنیز گفت: فعالیت این واحدها دوباره شروع خواهد شد اما باید در نظر داشت که غالب این واحدها بیمه نبودند و اینکه به آنها خسارتی تعلق می گیرد یا خیر هنوز مشخص نیست. این واحدها شرایط بیمه شدن را نداشتهاند. بنگاهها، واحدهای صنفی و تجاری زیادی مانند فعالان ساختمان پلاسکو در کشور وجود دارند که حتی شرایط بیمه شدن را ندارند. مسئولیت ساماندهی این بنگاهها با شهرداری است و ما هم در کنار آنها هستیم. اکنون بازار تهران نیز وضعیت نامناسبی دارد و در کوچههای تنگ و باریک صنوف تولید ما مشغول به فعالیت هستند. انتخاب این خبر را منتشر کرد.
بعد از برجام نه آب بیشتر شد نه ازدواج جوانان
علم الهدی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: مسئولان عزیز ما باید روی سیاست توسعه تعامل خط قرمز بکشند زیرا خلاف اصل استکبارستیزی است. امسال بخشی از دهه فجر با دهه فاطمیه مصادف شده است، خواهش میکنم که متولیان دهه فجر برنامهها را به نحوی تنظیم کنند که دهه فجر فاطمی باشد و رنگ فاطمی خود را از دست ندهد؛ جشنوارهها نیز قبل از ۲۰ بهمن ماه به پایان برسد زیرا ۲۰ بهمن شروع دهه فاطمیه است. ما ۲۰ هزار سانتریفیوژمان به ۵ هزار رسید و ۲۰ درصد غنیسازی به ۳ درصد رسید و ۱۱ تن موجودی اورانیوم غنی شده نیز به ۳۰۰ کیلو رسید و جریان راکتور اراک به پایان رسید و به جای آن بتون ریختیم و به قول کارشناسان تا ابد قابل برگشت نیست. در مقابل چه شد؟ امروز ارزش پول ملی ما از زمان قبل برجام خیلی کمتر است. ازدواج جوانان و آب خوردن را به برجام گره زدند، نه آب بیشتر شد و نه جوانان ازدواج کردند. فارس این خبر را منتشر کرد.
ما از لفظ دموکراسی آنچنان خوشمان نمیآید
صدیقی خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: برخی میگفتند انقلاب کردن نوعی ویرانگری است و هرگز در دنیا ایجاد یک پناهگاه امن درپی انقلاب اتفاق نیافتاده بود. البته ما از لفظ دموکراسی آنچنان خوشمان نمیآید اما اینکه هم خود مردم حضور داشته باشند و هم امامت در دلها نفوذ کند، مورد تایید است و در انقلاب اسلامی نظامی مبتنی بر مبانی نورانی دین اسلام تشکیل شد. یکی دیگر از نکاتی که باید به آن توجه کرد، حفظ اعتماد مردم طی چهار دهه است. خیلی اوقات انقلاب میشود اما مردم کنار زده میشوند و بانیان انقلاب به کنار میروند و شعارها و ایدهها عوض میشود اما در انقلاب ما علیرغم همه چالشها اعم از جنگ و مشکلات اقتصادی و اینکه گاهی برخی مسئولان در این خط و آن خط بودند، مردم خط مستقیم ولایت را پیگیری کردند. تشییع جنازه هم احیای آقای هاشمی بود و هم قدرددانی از مجاهدتهای این عزیز سفر کرده در دفاع مقدس و تجدید پیمان با ولایت بود. انصافاً خانواده ایشان و برادران بزرگوار و فرزندانش با متانت اجازه ندادند کسی از این حادثه سوءاستفاده کند و زیر پرچم ولایت حرکت کردند.
دولت یازدهم نگذاشت اقتصاد ایران مانند ونزوئلا شود
صندوق بین المللی پول و بانک جهانی در گزارش هایی نوشتند، امضای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در دولت یازدهم، نقطه پایانی بر سیر عقبگرد اقتصاد ایران و امیدبخش رشد آتی به شمار می رود. صندوق بین المللی پول و بانک جهانی در چندین گزارش خود تاکید کردند در سال های ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۲ خورشیدی با وجود رشد بی سابقه درآمدهای نفتی ایران، به دلیل بی انضباطی های مالی، فساد گسترده و اتخاذ سیاست های اقتصادی پوپولیستی، افزایش شتابان نرخ تورم و بیکاری و گسترش فقر رقم خورد و نزدیک بود که اقتصاد این کشور روندی مشابه ونزوئلا را در پیش گیرد. به نوشته این دو موسسه بین المللی، پیروزی «حسن رو حانی» در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲ اقتصاد ایران را از ادامه این روند و سقوط حتمی نجات داد. ایرنا این خبر را منتشر کرد.
یک وزیر حتی قدرت ندارد به تنهایی بر زیر مجموعه خود نظارت کند
حجت الاسلام علیرضا پناهیان درنشست هم اندیشی جوانان انقلابی ایران ضمن تاکید بر رویکرد تشکیلاتی پیامبر اعظم(ص) در دوران صدر اسلام اظهار داشت: “ایجاد تشکیلات، لازمه حیات اجتماعی است. پیامبر اسلام قبل از ورود به مدینه ۱۲ نفر را به عنوان فرمانداران خود انتخاب کردند. این نشان دهنده اهمیت “ایجاد تشکیلات” در سیره پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله است. رسول گرامی اسلام در این خصوص به نزول وحی و شخصیت والای خود اکتفا نکردند و دست به ایجاد تشکیلاتی قوی برای اداره جامعه زدند. اساسا بدون ایجاد تشکیلات، جامعه اداره نمی شود. در حقیقت، پیامبر اسلام در صدر اسلام شبکه اجتماعی گسترده ای را ساماندهی نمودند.ایشان از طریق این تشکیلات، در جریان نظرات مردم قرار گرفته و نظرات خود را نیز به مردم منتقل می فرمودند. پناهیان در ادامه افزود: اگرچه ما در برهه فعلی شاهد تفکیک قوا و جریان داشتن ساز و کار مردمی در آنها هستیم، اما این موضوع جای تشکیلات مردمی را نمی گیرد. به عنوان مثال یک وزیر حتی قدرت ندارد به تنهایی بر زیر مجموعه خود نظارت کند و در اینجا لازم است مردم و جوانان نقش آفرینی تشکیلاتی داشته باشند و با حرکتی دلسوزانه و منسجم، در کنار یکدیگر قرار گیرند. وی تاکید کرد: ما تشکیلات سیاسی کمی داریم. اگر هم تشکیلاتی وجود دارد، دارای خصلت مردمی بودن نیست. تسنیم این خبر را منتشر کرد.
روایت سیدحسن از علاقه آیتالله هاشمی به فضای مجازی
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید