علل ابتلا به کبد چرب
پرخوری و کمتحرکی مهمترین عامل کبدچرب ایرانیها است . به گزارش ایران خبر، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت بررسی ها نشان می دهد ۳۰ درصد افراد بالای ۳۵ سال در کشور به درجاتی از کبد چرب مبتلا هستند . دکتر رضا ملک زاده گفت سرانه مصرف غذای هر ایرانی […]


به گزارش ایران خبر، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت بررسی ها نشان می دهد ۳۰ درصد افراد بالای ۳۵ سال در کشور به درجاتی از کبد چرب مبتلا هستند .
دکتر رضا ملک زاده گفت سرانه مصرف غذای هر ایرانی سه هزار و ۱۰۰ کالری در روز است که حدود ۵۵۰ کالری از متوسط جهانی بیشتر است.
ملک زاده گفت رسوب چربی در کبد علاوه بر اختلال این عضو، خطر ابتلا به سکته های قلبی و مغزی را نیز افزایش می دهد .
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید