شتاب زدگی رسانه ای سردار و دکتر!؟
روی صحبت این مقال با نماینده گان محترم دو حوزه ی گچساران و کهگیلویه ی بزرگ است که در روز های گذشته با واکنش های غیر دیپلماتیک و البته دور از انتظارشان یک نگرانی به مراتب بزرگتر از سونامی خودکشی و یا تنبیه ظالمانه ی دانش آموز چاروسایی ایجاد کرده است.
خبرتاسف بار تنبیه بی رحمانه ی آموزگار کهگیلویه ای علاوه بر ناراحتی های عمومی که بوجود آورد واقعیت های دیگری نیز در دل خود داشت .
قطعا در فضای پررونق و البته ملتهب رسانه ای_مجازی کشور وحتی استان کهگیلویه بویراحمد این چنین اخباری به سرعت منتشر و در مرکز توجه قرار خواهند گرفت.
اما واکنش های شخصیت ها ی مختلف اعم از سیاسی و غیر سیاسی و البته مسئول و غیر مسئول می تواند جالب توجه باشد.
ابتدا باید از کانون های مشاوره و راهنمایی و دستگاه هایی که به نوعی خط دهندگان و هدایت گران روانی_اجتماعی جامعه هستند پرسید اولا نقش آنها در زمینه ایجاد یک بستر فرهنگی_آموزشی مناسب چه بوده است؟ و چقدر برای این مهم دغدغه داشته و دارند؟
در روزهایی که تب خودکشی به مانند دمای این روز های زمستان ۹۵ هر روز داغتر می شود و اصطلاحا (هر دم از این باغ بری می رسد) سکوت غیرمسئولانه ی روانشناسان ، جامعه شناسان ، و مشاوران ومتولیان فرهنگی به عنوان بازوهای آموزشی_فرهنگی جامعه با هیچ توجیهی قابل پذیرش نیست.
اما روی صحبت این مقال با نماینده گان محترم دو حوزه ی گچساران و کهگیلویه ی بزرگ است که در روز های گذشته با واکنش های غیر دیپلماتیک و البته دور از انتظارشان یک نگرانی به مراتب بزرگتر از سونامی خودکشی و یا تنبیه ظالمانه ی دانش آموز چاروسایی ایجاد کرده است.
ابتدا کم کاری دکتر تاجگردون که لقب اغراق آمیز امیر کبیر را یدک می کشد متذکر می شوم و با اشاره به یکی از اقدامات قائم مقام فراهانی امیر کبیر واقعی تاریخ خوانندگان را متوجه تفاوت از زمین تا آسمان آن و این می کنم.
آنگونه که تاریخ های دوره ی قائم مقام نوشته اند امیر کبیر مرارت خارج از تصوری برای فرهنگ سازی و تشویق مردم به سواد آموزی و حتی واکسیناسیون به عنوان دو رکن مهم از توسعه جامعه انجام دادند که همین اشاره ی کوچک می تواند تلنگر مناسبی به دکتر تاجگردون باشد که امیر کبیر نامیده شدن تا امیر کبیر بودن تفاوت های زیادی دارد.
حتی اگر دستور داده بودید کارگروهی تشکیل شود و به طور جدی و علمی این موضوع را پیگیری نمایند و نتایجش را به اطلاع مردم نگران حوزه ی انتخابیه و استان برسانند می توانستیم برای کوتاه زمانی هم اگر شده ردای قائم مقام را برقامتتان بپوشانیم…
در بخش دوم واکنش شتاب زده و هیجانی سردار هاشمی را بررسی می کنم
طبعا دلجویی از خانواده ی دانش آموز چاروسایی اقدامی قابل ستایش است همانگونه که آموزگار این دانش آموز نیز با عذرخواهی و حضور در خانواده ی این دانش آموز عزیز مراتب دلجویی کامل خویش را انجام داده بودند.
اما واکنش تلگرامی سردار هاشمی که ما را یاد ضرب المثل کاسه ی داغتر از آش می اندازد بر التهاب بوجود آمده و البته تا حدودی کم شده ی فضای رسانه ای حاصل از این اشتباه متاثر کننده افزود.
وقتی خانواده ی بزرگ منش آن دانش آموز با رافت اسلامی از حق خویش گذشته و خطای آموزگار را آنطور که رسانه ها منعکس داده بودند ، بخشیده بودند در شعله دمیدن سردار هاشمی قدری غیر دیپلماتیک و خلاف عرف سیاسی _رسانه ای بود.
ضمن آنکه مدیرکل آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی آموزش و پرورش استان طبعا حتی بدون نامه ی شتاب زده ی سردار هاشمی هم بر خود لازم می دانست که این موضوع را بررسی نماید.
نگارنده ضمن ابراز نگرانی از افزایش خبرهای دردناک خودکشی هم استانی های عزیز که مع الاسف تماما در بین جوانان رخ می دهد و محکومیت هر گونه تنبیه بدنی در مدارس از نمایندگان استان تقاضا دارد ضمن انتخاب مشاوران آگاه و مطلع به امور جامعه و رسانه از واکنش های احساسی و هیجانی پرهیز نموده و در سریع ترین زمان ممکن چاره ای برای جلوگیری از روند افزایش یافته ی خودکشی ها در استان بیاندیشند.
مطلب فوق تنها ابراز یک دغدغه ی عمومی بود که به عرض شریف مردم رسانده شد.
یاد آور می شوم این مطلب هیچ گونه تناقضی با اعتراف به خدمات قابل ستایش سردار هاشمی در همین زمان کوتاه از نمایندگی شان مانند راه اندازی پتروشیمی دهدشت ، و انعقاد قرارداد سیمان تنگ سپو و…..
وهم چنین تلاش های دکتر تاجگردون برای توسعه ی حوزه ی انتخابیه شان نیست.
خدایا چنان کن سرانجام کار/به مقصد رسد نیمه ی لنگ بار
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید