سیره پیامبر اکرم(ص) در ارتباط با فامیل گرایی و تفاوت های طبقاتی
امام جمعه موقت گچساران گفت: پرهیز از فامیلگرایی از خصوصیات بزرگ پیامبر اکرم(ص) بود که اجازه سوءاستفاده از آنها را گرفته بود.
پیش از ظهر امروز مراسم سالروز رحلت پیامبراکرم (ص) و زیارت ازبعید پیامبر در مسجد صاحبالزمان(عج) شهرستان گچساران برگزار شد.
این مراسم با اجتماع هیئات مذهبی، مسؤولان شهرستانی و با همکاری اداره اوقاف، سازمان تبلیغات اسلامی و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
در این آیین حجتالاسلام پرویز خواجهزاده اظهار کرد: روشها و راههای انحرافی رهبران منحرفی که از سوی مستکبران به بشر معرفی میشوند، قابل لمس است.
امام جمعه موقت شهرستان گچساران افزود: خداوند سبحان یک الگو را به ما معرفی کرده است و در قرآن نیز آمده است.
وی با بیان اینکه چگونه پیامبر برای ما الگو شده است، تصریح کرد: آن حضرت ویژگیهای فردی، اجتماعی، سیاسی و حکومتی داشتهاند که منحصر به فرد بود.
خواجهزاده بیان کرد: پیامبر اکرم(ص) در بعد فردی از حق خارج نمیشد و در حصار دین قرار داشت.
وی عنوان کرد: در بعد دیگر آن حضرت انسان میانهرو و از افراط و تفریط به دور بود.
امام جمعه موقت شهرستان گچساران اذعان کرد: پیامبر در بعد اجتماعی همه را در برابر قانون یکسان میدانست.
خواجهزاده ادامه داد: از دیدگاه پیامبر بین اشرافزادگان و پولداران و طبقات پایین جامعه هیچ فرقی وجود نداشت.
وی ابراز داشت: در همین بعد اجتماعی پیامبر اکرم(ص) فرمودند، امتهایی که حدود الهی را در مورد طبقات پایین اجرا و در مورد اشراف زادگان اجرا نکردهاند هلاک خواهند شد.
خواجهزاده در ادامه به بعد سیاسی پیامبر اکرم (ص) اشاره کرد و گفت: در بعد سیاسی و حکومتی پیغمبر اکرم(ص) اجازه سوء استفاده به بستگان و فامیلهای خود را در ساختار حکومت نمیداد.
خواجه زاده ادامه داد: آن زمان که آیه زکات نازل شد برخی از بستگان پیامبر به نزد ایشان رفتند تا زکات را جمعآوری کرده و از قبال آن دستمزد برای خود دریافت کنند.
امام جمعه موقت شهرستان گچساران خاطرنشان کرد: پیامبر برای اینکه آیندگان اجازه سوء استفاده فامیل را در ساختار حکومت ندهند به گونهای دیگر عمل کردند/فارس
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید