زاگرس، نامی کامل برای استان
در این بین باید هم برای تغییر نام استان و هم برای انتخاب اسم، از مردم نظرخواهی صورت بگیرد. از مورخین و اساتید و بزرگان دعوت به عمل آید و در این مورد سخنرانیها و مناظرهها برگزار گردد. در دانشگاههای استان دانشجویان و تشکلهای دانشجویی نظرات خود را ارائه بدهند.
دلایلم برای تغییر نام استان کهگیلویه و بویراحمد و نکته هایی در این مورد :
سختی تلفظ
طولانی بودن
اشراف نداشتن بر جغرافیای استان
اشراف نداشتن برا ایلات و طوایف استان
ناشناخته ماندن از جمله به خاطر اسم (البته ناشناخته بودن بیشتر به دلیل عدم پیشرفت استان میباشد)
تغییر فرهنگ سیاسیِ ایلی و طوایفی استان
معرفی نکردن دانشجویان و نخبهگان خود را با نام استان، بخاطر سختی تلفظ و طولانی بودن
✅ بعضی ها میگویند این اسم، تاریخ استان است. به نظر من نمی شود اینطور به مسئله نگاه کرد، اسمهای قدیمیتری منطقه داشته است، چرا تغییر کرده اند؟ و حالا چون دنبال قدمت هستیم باید به همان اسمهای قدیمیتر برگردیم؟! و قدیمیترش را برای استان انتخاب کنیم؟!
✅ کهگیلویه به تنهایی این اِشراف را داراست ولی چون از روز اول اسم ایل بویراحمد را که فقط اسم یک ایل با طوایف زیادی از استان میباشد با کهگیلویه همراه کردند و ایلات دیگری در این اسم نیست و به دلیل اینکه امروزه کهگیلویهی را فقط کهگیلویهی بزرگ میدانند این اِشرافیت در اذهان ازش گرفته شده است.
✅ زاگرس شاید اسم کاملی برای استان باشد. هم از لحاظ جفرافیای منطقه و هم از نگاه ایلات و طوایف.
✅ زاگرس جنوبی بی مسماست و دلیلی بر آن نمیباشد چون استانی با این نام وجود ندارد که بگوییم شمالی و جنوبی و غربی و شرقی .
✅ در این بین باید هم برای تغییر نام استان و هم برای انتخاب اسم، از مردم نظرخواهی صورت بگیرد. از مورخین و اساتید و بزرگان دعوت به عمل آید و در این مورد سخنرانیها و مناظرهها برگزار گردد. در دانشگاههای استان دانشجویان و تشکلهای دانشجویی نظرات خود را ارائه بدهند.
✅ البته اگر مسئولین استانی و کشوری وظایف خود را در قبال خدمت رسانی به این استان انجام میدادند و همچنین نمایندهگان دورههای مختلف شهرستانهای استان در مجلس شورای اسلامی در امر نظارت کم کاری نمیکردند شاید این اسم چون نگینی درخشان در کشور میدرخشید و همهی مردم استان، کهگیلویه و بویراحمد را با افتخار ازش یاد میکردند.
✅ از همه مهمتر اینکه استانداری و نمایندهگان شهرستانهای استان بهتر است به دنبال محرومیت زدایی و حل مشکلات استان و برقراری عدالت اجتماعی و اقتصادی و استخدامی و کاری و … در استان باشند تا تغییر اسم استان، و اگر نقدی بر اسم استان احساس میکنند با محول کردن تحقیق و مطالعه و جمع نظرات مختلف و نظرسنجی و … بر عهده شورایی متشکل از اساتید و بزرگان مجرب و متخصص و دغدغهمند در این زمینه، به وظایف اصلی خود عمل کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید