آخرین اخبار

نخستین کتابخانه مستقل آموزش ‎و پرورش گچساران افتتاح شد

رئیس آموزش و پرورش شهرستان گچساران از افتتاح نخستین کتابخانه مستقل آموزش ‎و پرورش شهرستان خبر داد.

اشتراک گذاری
۲۸ آبان ۱۳۹۵
کد مطلب : 3354

سیدظهیرالدین پورالحسینی در آیین افتتاحیه ی نخستین کتابخانه مستقل آموزش و پرورش اظهار داشت: این کتابخانه با همکاری اداره کتابخانه‌های شهرستان در طبقه سوم پژوهشکده تعلیم و تربیت راه اندازی شد.

وی با تاکید بر اینکه در  کتابخانه های مدارس کمبود کتاب وجود دارد متذکر شد: مقداری از نیاز کتابخانه توسط نهاد کتابخانه‎های عمومی تامین شده که می‎طلبد مسئولان ، با مشارکت مردم و دیگر نهادهای فرهنگی در این راستا ما را یاری‎گر شوند.

پورالحسینی با تاکید بر اینکه در مدارسی که جدیدا نوسازی می‎شود بحث کتابخانه در فضای آموزشی نوسازی مدارس پیش‎بینی می‎شود تصریح کرد: اگر کسانی برای ساخت کتابخانه مستقل علاقمند باشند آموزش ‎و پرورش این فضا را برای آنها فراهم خواهد کرد تا کتابخانه‎های مستقل بیشتری در محلات سطح شهر گچساران داشته باشیم.

مدیر آموزش و پرورش گچساران در ادامه گفت: کتابخانه های مدارس این شهرستان بیش از ۱۱۲ هزار جلد کتاب دارد.

وی ادامه داد: این تعداد کتاب در ۹۶ مدرسه در زمینه های اجتماعی، آموزشی، دینی، قرآنی، ادبیات، تاریخ، علوم پایه، هنری، مذهبی، ریاضیات، جغرافیا و داستان های کوتاه و بلند در دست رس دانش آموزان گچسارانی است.

وی تعداد کتابخانه های موجود در مدارس این شهرستان را ناکافی دانست و تاکید کرد: برای پوشش کامل مدارس و نهضت مطالعه و کتابخوانی در بین دانش آموزان، به ۵۴ کتابخانه دانش آموزی دیگری در گچساران نیاز است.

پورالحسینی ابراز کرد: کتابخانه های مدارس این شهرستان به کتابخانه ها و کتابهای متنوع بیشتری نیاز دارند.

مدیر آموزش و پرورش گچساران گفت: در سال تحصیلی ۹۵-۹۴ بیش از دو هزار و ۴۰۰ جلد کتاب به کتابهای موجود در کتابخانه های مدارس این شهرستان افزوده شد.

وی گفت: در مقاطع ابتدایی دخترانه ۲۲ باب کتابخانه با ۲ هزار و ۸۵۰ جلد کتاب و پسرانه ۱۷ کتابخانه با دو هزار و ۷۰۰ جلد کتاب وجود دارد.

پورالحسینی تصریح کرد: ۱۵ باب کتابخانه با ۲۸ هزار کتاب در مقطع متوسطه اول دخترانه و ۱۵ کتابخانه با ۲۷ هزار جلد کتاب در مقطع متوسطه این شهرستان وجود دارد.

مدیر آموزش و پرورش گچساران تعداد کتابخانه‌های موجود در مدارس مقطع متوسطه دوم پسرانه را ۱۱ باب با ۲۴ هزار و ۵۰۰ جلد کتاب اعلام کرد و گفت: در مدارس متوسطه دوم دخترانه ۱۳ کتابخانه با ۲۷ هزار جلد کتاب وجود دارد.

پورالحسینی تصریح کرد: بیش از ۱۱۶ هزار و ۵۰۰ جلد کتاب برای تجهیز و تکمیل کتابخانه‌های مدارس شهرستان گچساران نیاز است.

افتتاح نخستین کتابخانه مستقل آموزش ‎و پرورش گچساران
افتتاح نخستین کتابخانه مستقل آموزش ‎و پرورش گچساران
افتتاح نخستین کتابخانه مستقل آموزش ‎و پرورش گچساران

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *