آخرین اخبار

ابتلای بیش از ۲۶ هزارهکتار جنگل گرمسیری کهگیلویه و بویراحمد به آفت پروانه برگ خوار سفید

رییس اداره حفاظت و حمایت منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: افزون بر ۲۶ هزارو ۸۰۰ هکتار از جنگل های استان در منطقه گرمسیری دچار آفت پروانه برگ خوار سفید شده است.

اشتراک گذاری
18 August 2022
کد مطلب : 106421

به گزارش پایگاه خبری ۱۹ آبان به نقل از فارس رهام باقر پور در حاشیه بازید از جنگل های باشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد:افزون بر ۸۷۴  هزار هکتار جنگل در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از این میزان ۸۰ درصد آنها را جنگل های بلوط تشکیل می دهد.

وی بیان کرد: در کهگیلویه و بویراحمد ۶۰ هزار هکتار از جنگل های مناطق سرد سیری و گرمسیری دچار آفت پروانه برگ خوار سفید و جوانه خوار بلوط شدند.

رییس اداره حفاظت و حمایت منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: بیش از ۳۳ هزار و ۲۰۰  هکتار از جنگل های مناطق سردسیری شامل  بویراحمد و دنا دچار آفت جوانه خوار بلوط شدند.

باقر پور عنوان کرد: افزون بر ۲۶ هزارو ۸۰۰ هکتار از این جنگل ها در منطقه گرمسیری دچار آفت پروانه برگ خوار سفید شدند و در حال گسترش است.

وی گفت: از این میزان  جنگل های دچار آفت پروانه برگ خوار سفید ۵ هزار هکتار درکهگیلویه، ۱۸هزار هکتار در باشت، ۳ هزارو ۴۰۰ هکتار در بهمئی و ۴۴۰ هکتار در لنده است.

رییس اداره حفاظت و حمایت منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: عملیات پایش در سطح ۳۵۰ هزار هکتار از جنگل های این استان انجام شد.

باقر پور بیان کرد: با توجه اینکه آفت پروانه برگ خوار سفید بلوط در شرایط در مرحله پروانه می باشد اقدامات کنترلی ازطریق تله نوری در حال انجام است.

وی افزود: به دلیل کاهش بارندگی و خشکسالی‌های پی درپی جنگل های بلوط این مناطق گرمسیری دچار خسارت از آفت پروانه برگ خوار سفید بلوط شده است.

رییس اداره حفاظت و حمایت منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد ادانه داد: مبارزه با آفت پروانه برگ خوار سفید در ۶۰۰ هکتار از جنگل های بلوط استان امسال انجام شد.

باقر پور اضافه کرد: برگزاری دوره آموزشی در مناطق آلوده برای جوامع محلی و تشکیل کارگروه تخصصی گیاه پزشکی از مهمترین اقدامات این اداره کل در زمینه مبارزه با آفت پروانه برگ خوار بلوط در استان است.

وی گفت:عملیات مبارزه با پروانه برگ خوار سفید بلوط با محلول پاشی و با استفاده از محلول BT  در اجرا شد و این محلول سازگار با محیط زیست بوده و ضرر و زیان برای موجودات و محیط زیست نداشته است.

انتهای پیام/


این مطلب بدون برچسب می باشد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *